Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Johannis: Nu il propun premier nici pe Basescu, nici pe Dragnea

Liderul PNL, Klaus Johannis, a negat joi la Bacău, într-o conferinţă de presă, existenţa unei înţelegeri secrete privind desemnarea în calitate de premier a actualului şef al statului, Traian Băsescu. ”Dacă voi fi ales preşedinte, domnul Traian Băsescu nu are nicio şansă să îl desemnez prim-ministru, cum nu este absolut niciun fel de şansă să-l numesc pe domnul Liviu Dragnea premier”, a declarat Johannis citat de Agerpres. El a adăugat că va avea faţă de contracandidaţii săi o atitudine normală, fără atacuri la persoană. 
Declaraţiile au fost făcute după întâlnirea avută, joi seara, cu membrii PNL şi PDL din judeţul Bacău. Reuniunea s-a desfăşurat în lipsa lui Romeo Stavarache, liderul liberalilor băcăuani, aflat în stare de arest preventiv, fiind acuzat de corupţie. Referindu-se la această situaţie, Klaus Johannis a spus că asemenea cazuri nu se rezolvă politic, ci în Justiţie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

Boborul

Acum 9 ani

O iei mai sas milog !
Raspunde

KWIL

Acum 9 ani

LAUDATUL NATIONAL SE DEZUNFLA. SA VEDEM CUM MAMA LU\' DRACU VOTEAZA LIBERALUL ONEST CU UDREA?
Raspunde

dreptate

Acum 9 ani

cum s-a pui pe dragnea prim ministru ,asta nu este bun nici s-a vinda varza in piata cibin ,ce economie stie asta care o viata a fost o sugativa comunista cum de altfel sunt toti psd .inainte de revolutie adunau cotizatia de utc si uni mai batrini acum aia de pcr ,si acum ditaimai doctrinari de stinga ,acum ca a iesit de la pripon marele ideolog in tras tunuri [nastase ] asta ii va dumiri in ce inseamna economia de sub piata ,numai ca ghinion nu prea mai este nimic de privatizat dupa modelu ,petrom ,sidex ,rom telecom etc ,ba trezitiva si votati johannis daca vreti s-a scapam de cumetriile politice ,si daca vreti s-a circulati pe autostrazi nu desenate pe harti ,si s-a umblati fara s-a va injure toata europa vestica si s-a fiti tratati tot timpul ca saraci europei ,este disperare mare in parcare la psd ,se gata ciordeala si au multe guri nehemesite de hranit ,s-a ai 5 case la 40 de ani este lucru imposibil pentr-u oece jurist din tara lui copy -paste si asta a spuso chiar ponta tv [romania tv ]cind au ajuns la conturi bancare au avut o retinere cred ca depasea cu mult astronomica suma a luiu johannis [42 000 de euro ] raspunsu la acest capitol a fost si conturi bancare ,cred ca a primit un telefon in direct moderatoru
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Da\' pe cine, bobocule?
Raspunde

...

Acum 9 ani

Nici nu are cum sa propuna pe cineva, pm este cel care aduna o majoritate in parlament. Deci nu ne minte.
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

nu ai cum sa faci propunere ptr ca nu o sa ajungi presedintele Romaniei dle iohanis
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

nu ai cum sa faci propunere ptr ca nu o sa ajungi presedintele Romaniei dle iohanis
Raspunde

JO Johannis

Acum 9 ani

Am demonstrat că în administrație se poate fura și se poate minți: ”FĂRĂ GĂLĂGIE, FĂRĂ SPECTCOL, CU SERIOZITATE” !!
Raspunde

”8” Adaug

Acum 9 ani

Cu dreapta cerșesc pentru ca stânga am lasat-o inca in buzunarul orasului de unde mai am de furat: ”FĂRĂ GĂLĂGIE, FĂRĂ SPECTCOL, CU SERIOZITATE”
Raspunde

Mircea

Acum 9 ani

Pentru \"Dreptate\": invata tarane sa scrii corect. \"s-a\" asta iti da mari batai de cap. Exemplu: s-a vanda, s-a circulati, etc..
Raspunde

@1, 8, 9

Acum 9 ani

Vezi ca se vede IP-ul, propagandistule.
Raspunde

Ipu

Acum 9 ani

Analiză Deutsche Welle: Iohannis nu ştie să vorbească, iar Ponta se bazează pe discursul islamisto-putinist.
Raspunde

david ptr@1

Acum 9 ani

cred ca ai luat-o de mult.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus