Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Un cisnadian vrea sa bata recordul de viteza pe A3: 202 km/h

Astăzi, în jurul prânzului, polițiștii rutieri au surprins pe Autostrada Transilvania un conducător auto din orașul Cisnădie care circula cu viteza excesivă, respectiv de 202 km/h. Conform legislației în vigoare, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 810 de lei. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

”La data de 26 august a.c., în jurul orei 13,00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 — Transilvania din cadrul IGPR au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism cu viteză excesivă. Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 12, pe sensul de mers Gilău — Calea Turzii, conducând cu o viteză de 202 km/h”, a transmis marți după-masă Inspectoratul General al Poliției Române.

Reamintim că săptămâna trecută un alt șofer a fost prins de polițiști circulând cu 205 km/h în apropiere de orașul Săliște.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

B

Acum 9 ani

Acesta nu e nici macar de departe recordul autostrazii.
Raspunde

dhx

Acum 9 ani

Cate challange accepted uri primim?!
Raspunde

eugen emerich

Acum 9 ani

Sigur nu era din Romani?
Raspunde

politai

Acum 9 ani

la berbeci ca asta tre. 4 cizme in***cu plchie in virf li sa dat la toti dobitocii permis.
Raspunde

The Drunk Driver

Acum 9 ani

Slab domne slab....mai e pana la 330/h cam cat duce un bolid cu multe sute de PS!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus