Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Din nou coechipieri, dupa un deceniu. Calin Bucur si Dan Magos concureaza ȋmpreuna la Raliul Iasiului, ȋn acest week-end

După zeci ani de la prima cursă ȋmpreună, Călin Bucur și Dan Magoș vor face din nou echipă ȋn probele speciale ale Campionatului Național de Raliuri.

Revenirea va avea loc ȋn zilele de 5 și 6 septembrie 2014, la Raliul Iașiului. Cei doi vor concura cu un Suzuki Ignis, la clasa 9. “Deşi m-am dedicat în întregime kartingului, pentru o etapă revin în maşina de raliu. Am dorit să marcăm un deceniu de la primul raliu prin această prezenţă la Iaşi”, a declarat Călin Bucur.

Echipajul se arată ȋncântat de noua colaborare și ȋși dorește să retrăiască momentele de acum 10 ani . “Chiar dacă de câţiva ani drumurile noastre s-au despărţit din punct de vedere sportiv, o revenire este benefică întotdeauna. Având în vedere că nu am mai stat în dreapta de 4 ani, ne aşteaptă un raliu dificil din toate punctele de vedere. Obiectivul este doar acela de a ajunge la final fără niciun fel de probleme”, a completat Dan Magos.

Traseul va fi unul dificil, cu porțiuni de macadam, care are o lungime de 360 de kilometri, din care 120 de probe speciale.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Ari Vatanen

Acum 7 ani

Dan Magos un idiot cretin care nu a castigat nimic in viata lui, looser-ul perfect, arogant maxim,infumurat, si prostia intruchipata !! La Raliul Sibiului in 2012 si-a facut clasa separata, unde a fost o singura masina,el cu tinicheaua aia de Xsara si a iesit \"campion\".si asa face la fiecare Raliu,in rest..despre Calin Bucur, numai de bine, chiar se zbate pentru motorsportul sibian !! Bravo Calin !! p.s imi pare nespus de rau ca te asociezi cu maimutoiul ala !!
Raspunde

motorsport fan

Acum 7 ani

Daca tot am inceput cu looserii infumurati,jegosi si caractere 0(zero) care nu au castigat niciodata nimic,sa continuam cu Baltador Horatiu, si sa ii felicitam pe Sebi Barbu,pe Jean Tatu si continuati voi cu ambele categorii,campioni si looseri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus