Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FC Interstar Sibiu este noua campioana a turneului “Kinder Cup 2014". In drumul spre castigarea trofeului, pustii sibieni au ȋnvins Academia Hagi

Grupa de copii şi juniori născuţi ȋn anul 2006 de la FC Interstar Sibiu şi-a adjudecat cea de-a VIII-a ediţie a turneului “Kinder Cup 2014”.

Competiţie recunoscută pe plan naţional, la nivel juvenil, ca fiind una foarte competitivă, având ȋn vedere că strânge la start, an de an, peste 170 de echipe distribuite pe opt categorii de vârstă. La categoria 2006, unde au participat puştii de la Interstar, s-au luptat pentru câştigarea trofeului nu mai puţin de 21 de echipe din ȋntreaga ţară.

Echipa antrenată de Daniel Murăşan a câştigat fără probleme grupa din care a făcut parte: victorii cu  Luceafărul Cluj, scor 2-0 , ACS Kinder Mureş 2, scor 5-0, Iniţial Bucureşti, scor 6-2, Stars Brăila, scor 8-1 si FC Odorhei, scor 4-1. În sferturi, puştii sibieni au dat piept cu cea mai importantă Academie din România, Academia “Gheorghe Hagi”, pe care au surclasat-o cu 4-0. Pentru ca, mai apoi, ȋn semifinale, să aibă un meci dificil ȋmpotriva echipei LPS Târgu Jiu, pe care a ȋnvins-o doar la loviturile de departajare, după ce rezultatul a fost de egalitate, 4-4, ȋn timpul regulamentar. În finala competiţiei, FC Interstar Sibiu a avut din nou o partidă disputată, ȋn dauna celor de la Star Mediaş, pe care i-au ȋnvins cu scorul de 3-2, la finalul căreia s-a ȋncununat cu medalia de aur.

"Este o performanţă deosebită. Am reuşit mai mult ca anul trecut , atunci când am pierdut finala mică. Felicit organizatorii şi mulţumesc copiilor pentru dăruire, iar parinţilor pentru sprijin.Formăm un grup unit şi puternic, rezultatele din ultimul an nu sunt ȋntâmplătoare. Să câştigi patru turnee importante, ȋn mai puţin de un an, nu e un lucru simplu. Suntem mândri că suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Acest rezultat ne obligă pe mai departe la rezultate pozitive" a declarat Daniel Murăşan, antrenorul echipei.

Iustin Chirilă , portarul Interstarului, a fost declarat jucătorul finalei, ȋn timp ce Vlad Cărpinişan a obţinut titlul de golgeter al turneului.
 

Sursă foto: contul de Facebook al echipei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus