Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Institutiile sibiene invitate sa adune selectiv gunoiul si sa recicleze in cadrul campaniei Tichia Verde

Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec organizează în cadrul Proiectului Tichia Verde o campanie de conștientizare, responsabilitate socială și colectare selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEE) în perioada 11 – 13 septembrie.

„Agenția Pentru Protecția Mediului a lansat o invitație către instituțiile sibiene de a se angaja în eforturile comune pentru îndeplinirea ṭintelor de colectare selective la nivel naṭional de cel puṭin 4 kg/locuitor/an. Se vor dispune containere de colectare a DEEE sub 10 kg la sediile instituțiilor, iar acestea vor fi ridicate zilnic după ora 16:00. Deșeurile de echipamente electrice și electronice de peste 10 kg vor fi ridicate de la domiciliul angajaṭilor, prin apelarea numărului de telefon 0756 / 03 62 08”, spun reprezenţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului.

Finalul campaniei va fi marcat de publicarea unui jurnal care va consemna rezultatele acestei acțiuni de conștientizare și colectare.

“Management, comunicare de mediu ṣi artă” (Tichia Verde) având ca obiective asumate implementarea sistemului de management de mediu ṣi audit conform EMAS și comunicarea de mediu prin intermediul artei încheie astfel o nouă etapă a proiectului cu o durată de trei ani finanțat de DBU, Ministerul Mediului și al Schimbărilor Climatice și inițiat de Parohia Evanghelică Sibiu.

Foto:newsbihor.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus