Miercuri,
22.09.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Premiera la Sibiu Open: prezenta celor mai buni tenismeni romani la ora actuala

Organizatorii turneului Sibiu Open au anunțat azi, ȋntr-o conferință de presă, că turneul va dispune de o premieră: cei mai buni tenismeni români ai momentului, prezenți pe zgura de la Sibiu.

"Prezența ȋn grup a celor mai importanți jucători români la ora actuală este cu adevărat o premieră. Victor Hănescu, Victor Crivoi, Marius Copil și Adrian Ungur sunt de departe cei mai prolifici tenismeni români din ultima vreme, și suntem ȋncântați că vor juca la turneu", a declarat Marius Vecerdea, organizatorul Sibiu Open.

"Vrem să promovăm tinerii români"

Marius Vecerdea a mai precizat, ȋn conferința de presă, că dorește să le dea șansa tinerilor români să participe la un turneu de anvergura Sibiu Open, astfel că a oferit patru "wild card-uri": Vrem să oferim șansa tuturor tinerilor. Patrick Ciorcilă, Bogdan Apostol, Victor Cornea și ȋncă un tânăr, care va fi desemnat ȋn urma unui turneu, ce se va disputa din 15 septembrie, sunt fericiții posesori ai wild card-urilor".

Printre cei patru norocoși se află și tânărul sibian Victor Cornea, cel care va fi singurul reprezentant al orașului. Acesta se află la primul său turneu de asemenea notorietate și dorește să nu dezamăgească publicul sibian.

"Sunt foarte ȋncântat să particip, având ȋn vedere că anul trecut nu am putut să fiu prezent. Este o presiune să joc acasă, ȋn fața audienței sibiene, ȋnsă, chiar dacă este cel mai mare turneu la care particip, sunt ȋncrezător că mă voi ridica la nivelul așteptărilor. Ȋi mulțumesc domnului Vecerdea că mi-a oferit o asemenea șansă", a spus Victor Cornea.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus