Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Peste 120 de concurenti au alergat si au pedalat ȋn doi, la prima editie Duatlon Sibiu 2014

Prima ediție a ineditului concurs Duatlon Sibiu a strâns peste 120 de persoane de toate vârstele, care au experimentat gustul muncii ȋn echipe de câte doi concurenți, ȋmbinând alergarea cu mersul pe bicicletă.

“Vremea a fost superbă, oamenii au venit cu interes să ia parte la o zi dedicată mișcării, au alergat și au pedalat cu drag în cadrul cursei, copiii au fost încântați de concursul dedicat lor. Pe scurt, prima ediție a Duatlon Sibiu a fost un real succes și de-abia așteptăm o nouă ediție”, a declarat Răzvan Morariu, organizatorul competiției.

Evenimentul desfășurat pe 13 septembrie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, a dispus de un traseu de aproximativ 18 kilometri, ȋn care participanții șȋ-au arătat abilitățile tehnice și condiția fizică.

Una dintre categoriile concursului a reprezentat cursa copiilor, la care au concurat 15 echipe, ȋn cadrul căreia părintele și copilul au luat startul pe traseul de 18 km, ambii pe biciclete. O cursă cu totul deosebită a fost organizată pentru copiii sub 14 ani. Aceștia au fost nevoiți să parcurgă contra cronometru pe bicicletă un traseu plin cu obstacole, motiv pentru a-și pune la mare ȋncercare echilibrul și abilitățile tehnice.

La finalul ȋntrecerii, cei mai bine clasați concurenți au fost premiați cu diplome, medalii și premii constând, ȋn special, ȋn echipamente pentru biciclete din partea Explorer. Organizatorii au mai organizat și o tombolă cu premii pentru participanți. Iar marele premiu a fost un voucher ȋn valoare de 300 de lei din partea aceleiași firme.

Duatlon Sibiu 2014 a fost organizat de Asociația Tură în Natură, fiind un proiect cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și sprijinit de Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, Centrul de închirieri biciclete de munte Cristian-Sibiu, Explorer, Visma, voluntarii Interact, Aquador, Andu și Promo Management.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Teodora

Acum 8 ani

Locuri de munca absolut serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: teodoraartemiza@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus