Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Adversar din Liga a II-a pentru Gaz Metan, ȋn saisprezecimile Cupei Romaniei

Conform tragerilor la sorţi pentru şaisprezecimile Cupei României Timişoreana, ediţia 2014-2015, ce au avut loc astăzi, Gaz Metan Mediaș va ȋntâlni echipa de Liga a II-a, Rapid CFR Suceava.

Sucevenii au un ȋnceput bun de campionat ȋn primele trei etape ale Ligii a II-a, ocupând poziția secundă ȋn seria a II-a, cu două victorii și un egal. Ȋn timp ce Gazul trece printr-o perioadă dificilă, presărată cu trei ȋnfrângeri consecutive ȋn Liga I.

În această fază a competiţiei, meciurile se joacă într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab clasată în campionatul trecut sau cea dintr-o ligă inferioară. Drept urmare, Gaz Metan va evolua ȋn deplasare, ȋntr-una din zilele 23, 24 sau 25 septembrie 2014, ȋn fucție de programările făcute de către Federația Română de Fotbal.

Iată și celelalte meciuri din şaisprezecimile Cupei României Timişoreana:

Mioveni - Astra
Viitorul Axintele - CFR Cluj
ACS Berceni - Steaua
Unirea Jucu - Petrolul Ploieşti
Fortuna Poiana Cîmpina - Dinamo
Şoimii Pîncota - Pandurii Tîrgu Jiu
Săgeata Năvodari - Viitorul
CS FC Caransebeş - CSU Craiova
CS FC Bihor - Universitatea Cluj
CF Brăila - Oţelul Galaţi
Bacău - Ceahlăul Piatra Neamţ
Chindia Tîrgovişte - FC Braşov
Rîmnicu Vîlcea - CSMS Iaşi
Rapid Bucureşti - AFC Botoşani
Concordia Chiajna - ASA Tîrgu-Mureş

Sursă foto: www.lpf.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Cetatean sb

Acum 9 ani

Apropo,sibiul joaca in liga germana?!
Raspunde

folbal

Acum 9 ani

bai inainte pina in vara lui 2012 pina s-a vina jupin sef la judet nelu jucam cu dinamo ,steaua ,rapid etc ,acum 2 ani jucam in liga satelor la sala unde se pactica sporturi sefu tau a facu piata de zaezavaturi si brinza .,cel putin s-a puna o taxa si s-a tina echipa in liga 3 da la asta nu place folbalu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus