Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Sore si Adrian Sina vor prezenta Media Music Awards

Ediția din acest an a galei Media Music Awards, care va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu, va fi prezentată de Sore și Adrian Sînă. Este pentru prima dată când cei doi artiști apar împreună pe scenă în ipostaza de gazde ale unei eveniment.

Pe 18 septembrie, începând cu ora 19:00, cei doi prezentatori vor urca pe scena ridicată în Piața Mare din Sibiu și vor anima atmosfera pentru cei peste 30.000 de oameni așteptați să ia parte la eveniment.

La Sibiu vor ajunge cei mai în vogă artiști ai momentului. Andra, Elena Gheorghe, 3 Sud Est, Antonia, Smiley, Holograf, Connect-R, Mandinga, Vunk, Guess Who & Maximilian & Grassu XXL, Puya, Vescan, Delia, Sore, Alina Eremia, Cargo, Corina, Fly Project, Adda feat Amna, Maxim & Akcent & Sandra N, What’s up, Lidia Buble & Oana Radu, Dj Sava feat Raluka, Deep Central și AMI. „Trofeele Media Music Awards se acordă artistilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest, gala muzicală fiind astfel singura din România unde premiile sunt acordate 100% transparent”, spun organizatorii.

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmând să își facă apariția pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmând să vadă, la MTV România „cele mai cool momente și imagini behind the scene cu artiștii preferați”.

"MTV îți aduce anual cele mai tari premii muzicale: de la prestigioasele MTV Europe Music Awards, la MTV Video Music Awards. Și pentru că MTV este un brand internațional cu o rețea dezvoltată la nivel mondial, dar conectată la nivel local, am ales să ne implicăm și să ne asociem cu cele mai transparente premii ale industriei muzicale din România - Media Music Awards 2014. Abia aștept să vă aduc de la Sibiu, în direct, cele mai fierbinți informații despre show și artiștii cu cel mai mare număr de difuzări de anul acesta", a declarat Oana Tache, VJ MTV și prezentatoarea emisiunii.

Intrarea la eveniment va fi liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Mag

Acum 9 ani

Oare si prezentatorii o sa faca playback?
Raspunde

paul

Acum 9 ani

Prietene am participat la cel din Brasov de weekend-ul trecut si credema se faceau probe de microfon ziua si absolut tot concertul este live. :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus