Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
-3°C

Crivoi l-a pus la respect pe Hanescu. Volandri – Riba, cea mai spectaculoasa partida a zilei

Victor Crivoi și-a luat revanșa, după ce a fost eliminat de către Victor Hănescu la ediția din 2012 a Sibiu Open, ȋn aceeaşi fază a turneului.

Intrat pe tabloul principal, ȋn urma unui wild-card din partea organizatorilor, Crivoi a trecut de conaționalul său, favorit 5 la Sibiu Open 2014, în două seturi, 6/2, 6/4.

Anunţată drept cap de afiş al turului inaugural, partida dintre Hănescu şi Crivoi, disputată pe terenul central, a oferit un tenis de nivel scăzut, ȋn care Hănescu a fost depăşit la toate capitolele.

Crivoi a controlat total primul set al meciului. Jocul de pe fundul terenului şi venirile la fileu au fost cheia succesului din primul set. Acestea l-au ȋmpins pe Hănescu să comită o sumedenie de greşeli neforţate. Chiar şi serviciul l-a trădat pe Hănescu, de două ori, la 3-2 ȋn favoarea lui Crivoi, şi la 5-2. Setul ȋntâi fiind câştigat de către Crivoi, cu scorul de 6-2.

Apoi, de nicăieri, Hănescu a revenit şi i-a făcut break adversarului mai slab cotat, chiar ȋn debutul setului doi. Game-ul patru, la scorul de 2-1 pentru Hănescu, a oferit cel mai frumos punct al meciului. Un recital de zece lovituri de pe fundul terenului şi alte cinci slice-uri pe rever au ȋncântat asistenţa prezentă la meci. La scorul de 4-2 pentru Hănescu, meciul părea că se ȋndrepta spre un set decisiv. Însă, Crivoi a avut o revenire spectaculoasă, pe fondul vulnerabilităţii lui Hănescu pe primul serviciu, obţinând două break-uri succesive, ȋn urma retururilor agresive trimise ȋn picioarele lui “Hăne”. Setul secund terminându-se cu scorul de 6-4, pentru Crivoi.

În turul următor, Crivoi ȋl va ȋntâlni pe germanul Peter Torebko. Cel care l-a ȋnvins pe singurul reprezentant al Sibiului, Victor Cornea, ȋn două seturi: 6-1, 7-6.

Volandri – Riba, cea mai spectaculoasă partidă

Cel mai disputat meci de până acum, la Sibiu Open 2014, a fost cel dintre favoritul 1 de anul trecut, Filippo Volandri,  și spaniolul Pere Riba.

Volandri și-a adjudecat primul set și părea pregătit să elimine favoritul 3, însă Riba a revenit spectaculos în setul secund și a punctat decisiv în setul 3. Spaniolul a câştigat cu 3/6, 6/1, 6/3 și va juca cu italianul Flavio Cipolla, ȋn turul următor. Tenismenul care s-a impus ȋn faţa finalistului de anul trecut, Marco Cecchinato, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-0.

 

Sursă foto: www.agerpress.ro

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus