Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Cazan: Sotii Ponta/Sarbu au imunitate in fata ANI?

După ce au apărut informații privind „falsuri prin omisiune” comise de premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu în declaraţiile lor de avere, deputatul liberal Mircea Cazan trage semnalul că Agenția Națională de Integritate (ANI) nu își îndeplinește atribuțiile. ”Am am accesat declaraţiile de avere ale premierului Victor Ponta din 2012 şi până în prezent (cea mai recentă fiind cea depusă la Biroul Electoral Central) şi declaraţia de avere depusă în primăvara la Biroul Electoral Central de Daciana Sârbu, în calitate de candidat pentru Parlamentul European. Într-adevăr niciuna dintre proprietăţile imobiliare ale Dacianei Sârbu nu apar în declaraţiile lui Victor Ponta, şi de asemenea, niciuna dintre proprietăţile imobiliare ale lui Victor Ponta nu apar în declaraţia de avere a Dacianei Sârbu”, susține Mircea Cazan într-o declarație de presă.
Deputatul susține că cei doi trebuiau să-și treacă proprietățile în declarațiile de avere, chiar dacă aparțin unui singur soț. ”Deşi Victor Ponta încalcă legislaţia din domeniu cel puţin din anul 2012, nimeni nu a văzut, nimeni nu a auzit de existenţa unei acţiuni din partea Agenţiei Naţionale de Integritate în ceea ce îl priveşte pe premier. Sunt două posibilităţi: fie Agenţia Naţională de Integritate nu a verificat declaraţiile de avere ale soţilor Ponta – ceea ce este inadmisibil, ţinând cont că a fost vorba de o persoană care a devenit prim ministru şi o persoană care a candidat pentru Parlamentul European, fie a verificat respectivele declaraţii de avere, dar nu a trecut la aplicarea măsurilor legale, protejându-l astfel pe premierul Ponta şi pe europarlamentarul Daciana Sârbu”, a mai scris Cazan. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Alex

Acum 9 ani

Intrati pe RISE Project si vedeti acolo ce afaceri are ponta si daciana ... te doare mintea, dar e protejat, a fost vaccinat cu serul iliescu anti puscarie.
Raspunde

tudor

Acum 9 ani

numai ,johannis are avere mrestu de candidati sunt saraci lipiti ,s-au nu se vede ca in aceasta campanie subiectu principal este numai ce a facut ,johannis ,restu s-au intors in tara numai de vreo 2 -3 luni ,au venit s-a salveze tara acum in campanie ,s-au nu vedeti cesondaje trag televiziunile pupincuriste [antena 3 si romania tv ] astia isi imprumuta vasali de la un post la altu ,singuru consecvent este ciuvica ba trebuia s-a te tina nastase vreo 15 ani in puscarie s-a te trzesti popidaaule [ciuvica ] ba oaie tu nici sa-i pomenesti numele lui johannis ,boul balti ,traiesti din pupat in***la voiculescu se vede din ce speta te tragi slugoi ordinar ,va carat cu el copy -paste 7 case in america bai bufonilor si vati pus pe dat sondaje mincinoase ,rolu vostru care a fost [ziaristi pupincurristi s-a intretineti atmosfera ] ba penibil ,gidea et com au devenit mascarici nationali va scapat felix priopon din mina ,ii dorim cu ocazia impliniri virstei sa -si ispaseasca pedeapsa integral ,ca in curind va mai avea colegi de bulau nume sonore ,s-a vedeti ce romane trag astia intre ei cu tepele care leau tras romanilor in 25 de ani de jaf si cumetri doctrinare
Raspunde

GUSTAV

Acum 9 ani

Singura solutie : Transilvania Independenta.
Raspunde

Sibianul

Acum 9 ani

Bai escrocule, tu te-ai trezit sa vorbesti? Ponta e o lichea ... , dar tu libidinosule? Capul la cutie scursura umana. Nu incerca sa ma urmaresti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus