Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
26°C

Dosarul Johannis - ANI, amanat pana in 30 septembrie

Curtea Supremă a amânat astăzi dosarul în care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îl acuză pe Klaus Johannis de incompatibilitate pentru 30 septembrie. În 24 aprilie 2013, ANI anunţa că a constatat că primarul Sibiului, Klaus Johannis, se află în stare de incompatibilitate, întrucât are şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale, informează Mediafax. În septembrie 2013, primarul a câştigat procesul intentat ANI, după ce Curtea de Apel Alba-Iulia a admis contestaţia acestuia la raportul de evaluare prin care ANI constata că se află în incompatibilitate şi a dispus anularea raportului de evaluare.

Comentarii

3 comentarii

Cinstea Ion

Acum 6 ani

Da ce dreaq tot amana atata astia de la ANI un verdict clar ca lumina zilei? klaus werner iohannis e incompatibil si gata ,ce mai atata suspans pt prosti? La cate smecherii a facut sasul cu escrocii lui prieteni de la Dpc si Piete S.A trebuia rezolvat demult cazul!
Raspunde

@Ionel

Acum 6 ani

Ioane, tie nu ti-a zis nimeni ca beutura de dimineata iti baga creerul in aburi pe toata ziua ? Incepi sa vezi clar in ceata :)
Raspunde

unu

Acum 6 ani

ba alcol in singe suteti penibili ,ba daca pentru o semnatura normala il vreti suspendat pe voi lupi pusi s-a paziti turma [jaf la drumu mare ] voi in china erati donatori la bancile de organe ,acalo la ce tepe ati tras voi intre voi erati executati in piata publica ,vati coalizat toata plebea infractorilor sa-l determinati s-a nu mai candideze ,johannis ,bobor trezitiva sd-au nu se vede ce speriati sunt ciocoi rosi ,maro spre vinat etc ,uitativa la sifonari din pnl acum aliati cu psd haripa tariceanu , se duc numai la mogului care vau praduit 25 de ani acu a mai scos un iepure din joben [melescanu ]altu ahtiat dupa ciolan dupa modelu tariceanu ,ba halal politiceni ,JOHANNIS PRESEDINTE ,trezitiva bobor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus