Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Meci de poveste la Sibiu Open 2014! Radu Albot a revenit spectaculos cu Grzegorz Panfil, de la 6-7, 0-5

Radu Albot a reuşit o partidă miraculoasă ȋmpotriva polonezului Grzegorz Panfil, reuşind să revină incredibil de la 6-7, 0-5 şi să ofere cel mai neaşteptat deznodământ al unui meci de la această ediţie de Sibiu Open. Până la final, moldoveanul a câştigat 13 game-uri şi a cedat doar unul, pentru a se impune cu 6-7, 7-5, 6-1.

După un prim set extrem de ȋncordat, pierdut la tie-break, Radu Albot a cedat frustrării şi a greşit minge după minge, ȋn setul al doilea. S-a trezit abia la 0-5, când Grzegorz Panfil era extrem de ȋncrezător şi dornic să ȋnchidă meciul. Din acel moment, a ȋnceput nebunia de meci. Jucătorul din Republica Moldova, Radu Albot, şi-a schimbat atitudinea şi şi-a recăpătat luciditatea. A ȋntors soarta partidei ȋntr-o manieră de mare campion, câştigând 13 game-uri, până la final, şi cedând doar unul.

În urma acestui rezultat, Radu Albot ȋl va ȋntâlni ȋn “sferturi” pe Victor Crivoi, care s-a impus ȋn faţa germanului Peter Torebko ȋn două seturi identice, 6-4, 6-4.

Albert Montanes, eliminat

O nouă surpriză, ȋn ceea ce priveşte capii de serie, s-a produs astăzi. Rămas principalul favorit la câştigarea trofeului Sibiu Open 2014, după eliminarea prematură a favoritului principal Rola Blaz, spaniolul Albert Montanes a fost eliminat de către australianul Jason Kubler, cu scorul de 6-3, 6-1. Pe lângă cele două meciuri, s-au mai disputat partidele Crivoi-Torebko, ȋncheiată cu scorul de 6-4, 6-4 pentru Crivoi, şi Jozef Kovalik-Miljan Zekis, tranşată de Kovalik ȋn favoarea sa, cu scorul de 6-1, 6-4.

Iată meciurile din “sferturi” care se vor disputa mâine:

Radu Albot – Victor Crivoi

Pere Riba (3) – Flavio Cipolla

Potito Starace (7) – Tomislav Brkic

Jozef Kovalik – Jason Kubler

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Trucaje!

Acum 7 ani

Acest turneu de rahat este presarat de blaturi grosolane ,n-ai voie sa conduci cu 7-6 si 5-0 si pe urma sa pierzi meciul,iar ticalosul asta de moldovean a trucat multe meciuri de tenis pana acum...cateva partide de la acest turneu mafiot de la Sibiu fiind blocate la casele de pariuri...oare de ce?
Raspunde

Teodora

Acum 7 ani

Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: teodoraartemiza@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus