Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Scade presiunea la apa in 13 zone din Sibiu

Apă Canal Sibiu anunţă că în perioada 6 – 9 octombrie 2014 vor avea loc spălări şi igienizări la două rezervoare compensatoare de la Uzina de apă „Dumbrava” din Sibiu, iar pe durata lucrărilor, care vor începe luni, la ora 1:00 sunt posibile scăderi de presiune pentru consumatorii din cartierele Ştrand, Turnişor, Terezian, Gara Mică, Lazaret, Lupeni, Reşiţa, Guşteriţa, Zona Industrială Vest, Zona Industrială Est, Piaţa Gării, Oraşul de Jos şi Drumul Ocnei.

“Consumatorii din zonele menţionate sunt rugaţi să utilizeze apa cu economie. Pentru suplimentarea aportului de apă în zonele afectate, „Apă Canal” va face manevrele necesare pe reţelele adiacente, însă un consum ridicat poate duce la scăderea presiunii în perioadele cu vârfuri de consum”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Lucrările vor fi încheiate joi, 9 octombrie 2014, când, începând cu orele 22:00, furnizarea apei se va face la parametrii optimi. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 0269.222.777, Telverde. 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Ana-Maria

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ***
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Vine frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la telefoane 0766 748 870, 0743 774 620, 0742 613 78-dr.Pricop Cristina si mail : [email protected] .Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Program zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam!
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Important pentru tine! Acum ai ocazia sa castigi 300$/luna ,cel putin,lucrand pe calculator de acasa. Nu necesita pregatire speciala decat sa urmezi un curs gratuit de 12 lectii online care te invata tot ce trebuie sa faci.Daca doresti sa vii langa noi da-mi un e-mail cu mesajul “trimite curs”la : [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus