Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

"Drumul expres Sibiu-Pitesti ar putea fi finalizat in 2018 – 2019"

Fostul ministru al Transporturilor Dan Șova a afirmat miercuri, într-o conferință de presă la Alba Iulia, că drumul expres Sibiu-Pitești ar putea fi finalizat până în 2018-2019.

“Am înțeles că este conceput în acest moment în Master Plan ca și drum expres, ceea ce cred că este un lucru foarte bun, până la urmă este exact pe același traseu cu autostrada”, a afirmat Șova, citat de Agerpres.

Reprezentantul PSD a menționat că, încă de când era ministru, au fost finalizate licitațiile pentru consultantul tehnic care trebuie să întocmească studiul de fezabilitate, acesta urmând a fi gata peste un an, iar lucrările ar putea fi finalizate în 2018-2019 având în vedere dificultatea construcției în zona de munte.

“Deci, studiul de fezabilitate va fi realizat, probabil, într-un an de zile și ceva mai scurt pentru prima porțiune, între Pitești și Curtea de Argeș, unde sunt 60 de kilometri care se pot finaliza mai repede. După aceea se intră în munte și este mai complicat, este nevoie de un an de zile. (...) Cred că în 2018-2019 s-ar putea finaliza lucrările”, a mai spus fostul ministru al Transporturilor.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

alzara

Acum 9 ani

...........
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Cred ca n-am inteles bine:ce se va finaliza intr-un an,drumul expres sau studiul de fezabilitate?Dupa aia intrati in munte?Daxa tot intrati,v-ar deranja sa ramineti acolo pina va chem eu?Sunteti retardat ocazional sau asta este starea dvs. normala,domnule fost(precizez \'\'fost\'\' nu \'\'viitor fost\'\' sa nu-mi sara dna Gorghiu in beregata!)?
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Erata: in loc de \'\'viitor fost\'\' se va citi \'\'fost viitor\'\'.Scuze!
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Toti au doar B.A.S.I.N.I. in capul cu trandafiri rosii! Poate ne spun si ziua si luna cand vom circula pe acest drum .....IMAGINAR pe care doar ei il vad!!!
Raspunde

tronson

Acum 9 ani

bai parlamentari de sibiu , alba ,vilcea ,si arges ,unitiva si cerut un audit de la ue pe transporturi si cerut o masurare de traficpe portiunea valea oltului ,cea mai circulata sosea din sud estu europei ,si verificat de ce sinistri transporturilor de si lucrare finantata 85 la suta bani gratisi de la ue eate marginalizata in favoarea a niste autostrazi nesustenabile si ca trafic si financiar sunt trecute ca prioritati ,ceva este foarte suspect si vrem dosaru BECHTEL in originar s-a vedem si noi boboru ce clauze dubioasde apare la semnarea contractului cum voi asstia de la psd tot o tineti cu virgula pusa de johannis pe un contract de modernizare si canalizare a 3 judete ,tot o dati cu incompatibiltatea si spus boborului ce daune si insusiriu de bani a avut ,johannis din semnarea contractului nu bagat in oala voastra mare de spagari ,si ani s0a se sesizeze de unde a aunat copy -paste desi tinar atitea case [7 ] plus conturile din banci ,in rest construito ca privirile noastre a ardelenilor s-a nu mai fie spre la vale ,spre vest europei pe noi neintereseaza s-a ajungem cit mai repede la ,viena ,roma,paris ,madrid etc voi aia de la sud trasativa cu cariocile tot drumuri expres si alte legaturi intre voi
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Proletari din toate judetele uniti-va! Sub conducerea ta agramata la cat mai multe succese , pentru judetul nostru plin de handicapati. Si dupa ce ne unim mergem la Brasov sa vedem un film!
Raspunde

@6

Acum 9 ani

Ba agramat esti tu, este foarte adevarat ceea ce scrie, tu esti lipsit total de viziune si solutii, nu in faptul ca mai greseste cite o litera inseamna ca e agramat,omul nu mai corecteaza ca nu-i ziarist, principal este mesajul care e foarte adevarat si functional in viata reala, spre deosebire de al tau fara nici o gindire sau logica, latura inutila scrisa de un handicapat, fara absolut nici o utilitate in viata reala iar la brasov sa mergi tu, acolo sub timpa ca ti de potriveste denumirea de minune la ce ineptii debitezi.
Raspunde

#

Acum 9 ani

Vand kuurpapier Agramaat,aceasi hartie care o foloseste si herr Klauuuus.
Raspunde

#

Acum 9 ani

Bai Kuurpapier Agramat, suntem agramati ptr, unu ca tine deoarece esti un analfabet functional, folosesti capu numa de frumusete, ptr. tine noi suntem niste neintelesi deoarece ai un creier cit o gaina ce mare. Si mai lasa scabroseniile, vino si tu cu o solutie ca nu spui nimic de o gramada de timp, handicapatule.
Raspunde

#

Acum 9 ani

Nu ma amestec cu idioti,i las sa se exprime liber si sa curete in continuare dosuri.
Raspunde

Andrei B.

Acum 9 ani

#4 : de când este Valea Oltului cea mai circulată şosea din Europa de Sud Est ? S-a nimerit ca fix pe acolo să treacă toate tirurile pentru Grecia şi Turcia .
Raspunde

#

Acum 9 ani

Tu vorbesti de idioti, esti cel mai mare dintre ei,curata tu in continuare dosuri comuniste
Raspunde

#10

Acum 9 ani

iar te tii de scabrosenii, licheao
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus