Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Premierul Ponta: Sibiu - Pitesti va fi autostrada

Segmentul rutier Pitești - Sibiu va fi trecut în Programul Operațional de Transport ca autostradă, a anunțat sâmbătă premierul Victor Ponta, la finalul unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni. "Am stabilit foarte clar că în Programul Operațional de Transport, pe care Guvernul îl va aproba până la sfârșitul acestui an în baza Master-Planului de Transport, segmentul Pitești-Sibiu este trecut ca segment de autostradă. Vă spun acest lucru în calitate de prim-ministru, nu în calitate de candidat la președinție, pentru că un președinte în România nu face autostrăzi. Poate să le promită, dar le promite degeaba. Autostrăzile sunt făcute de către Guvern, în baza finanțărilor europene, iar includerea segmentului Pitești-Sibiu în master-plan ca autostradă permite finanțarea europeană", a declarat premierul, citat de Agerpres. El a adăugat că legătura rutieră va fi realizată în două etape, mai întâi ca drum expres și apoi ca autostradă.
În opinia premierului, realizarea acestei investiții va avea ca rezultat, alături de politicile economice ale guvernului, continuarea investițiilor pe platforma Dacia de la Mioveni. "Acest lucru va fi un element important, cred și sper, în decizia companiei Renault de a continua să investească în Dacia, crescând în acest fel competitivitatea uzinei de aici și a produselor de aici, având o reducere a taxelor privind forța de muncă, având un mediu investițional și fiscal competitiv și având și o infrastructură care să ajute această dezvoltare", a mai spus Ponta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

12 comentarii

alzara

Acum 8 ani

In sfarsit ne -am linistit : habemus papam -pardon, aurostrada. Ea va fi iluminata din suta in suta de metri de catre o Luna (din fonduri europene) si in refugii aprivizionata de caini cu covrigi elrctorali sub coada. Desigur nu sta in putinta unui presedinte, ci a unui prim -ministru.
Raspunde

HA HA HA!

Acum 8 ani

...Va fi autostrada...dar cand,domnu poantea....si mai ales in ce galaxie??
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Inca o stire bomba (Doamne, fereste !) : prin Gabi Oprea cuclanul Cioaba -pentru Victor Ponta Presedinte. O oferta de nerefuzat pentru sibieni .
Raspunde

Ruxandra

Acum 8 ani

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ***
Raspunde

info

Acum 8 ani

Târziu, toţi cei care văd mai departe de pomenile electorale au tras concluziile.
Raspunde

Pop Ion

Acum 8 ani

Cred ca asta face parte din intelegerea cu rromi: sa ajunga mai repede din Regat in Ardeal. Cine draq il mai crede pe asta?!? Buna dimineata!??!
Raspunde

xx

Acum 8 ani

Asta ne crede prosti. Normativele pentru autostrada si drum expres sunt diferite. Domnul Ponta, dupa ce faci un drum expres NU MAI POTI face autostrada din el. Gogosi sa le dai copiilor acasa nu noua.
Raspunde

@7

Acum 8 ani

Sunt sigur ca nu va crede prosti...
Raspunde

ha ha

Acum 8 ani

nu este nevoie de sibiu-pitesti......imp e sibiu viena...la est e tziganie si plin de retardatzi... sa iese ponta sa numai faca deloc autostrada aia tampita spre olteni
Raspunde

Gruia

Acum 8 ani

Azi e drum expres, maine e autostrada, pe urma e autostrada suspendata, pe urma iarasi drum expres pe urma autostrada, pe urma drum subteran. Asta pana dupa alegeri cand n-o sa mai fie nimic pentru ca se foreaza gaze de sist.
Raspunde

SB

Acum 8 ani

Transilvania va fi condusa de PONTA , Hihi!!!!!
Raspunde

SORIN

Acum 8 ani

Asta-i romanica noasta!Guvernul anunta drum expres,ponta autostrada si ramane drum national!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus