Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a fost numită cea mai sexi femeie în viaţă de revista Esquire şi apare într-un pictorial în numărul din noiembrie al publicaţiei.

Penelope Cruz, în vârstă de 40 de ani, a fost numită cea mai sexi femeie în viaţă, titlu acordat anul trecut de revista Esquire actriţei americane Scarlett Johansson, care l-a obţinut, de altfel, de două ori, potrivit dailymail.co.uk.

Cruz este a unsprezecea femeie care a obţinut acest titlu, printre celelalte vedete feminine apreciate de editorii publicaţiei dedicate bărbaţilor numărându-se Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna şi Charlize Theron.

Actriţa spaniolă apare pe coperta numărului pentru noiembrie al revistei şi într-un pictorial publicat alături de un interviu în care vedeta vorbeşte despre atracţia sa pentru actorie, care a fost foarte puternică în adolescenţă.

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

Penelope Cruz este căsătorită din 2010 cu actorul Javier Bardem, cu care are doi copii.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus