Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
3°C

VIDEO Emoții pentru Angelina Jolie în Ucraina. Actrița a fost dusă într-un adăpost după ce au început să sune sirenele antiaeriene

VIDEO Emoții pentru Angelina Jolie în Ucraina. Actrița a fost dusă într-un adăpost după ce au început să sune sirenele antiaeriene

În timpul vizitei actriței americane în Lvov, aceasta nu a fost scutită de emoții. Mai multe imagini postate în mediul online arată câteva momente tensionate pentru Angelina Jolie, care a fost dusă într-un adăpost după ce sirenele antiaeriene au început să sune. 

Lvov, oraş din vestul Ucrainei, s-a aflat sub atacul armatei ruse în ultimele săptămâni iar anterior în cursul lunii un tir cu rachetă s-a soldat cu cel puţin şapte morţi.

Actrița americană Angelina Jolie se află în Ucraina, într-o vizită surpriză. Acesta a fost la gara din Liov, unde a întâmpinat refugiații veniți cu trenul din regiunea Donetsk. 

Citește și VIDEO Angelina Jolie este în Ucraina. I-a întâmpinat în gara din Liov pe refugiații din Donetsk

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 7 luni

Slava Domnului ca a scăpat cu viata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus