Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Chirurgia sibiana reprezentata la conferinta "Actualitati in Diagnosticul si tratamentului Cancerului Mamar"

În perioada 10-11 octombrie, la Bucureşti, a avut loc cea de-a doua ediţie a conferinţei „Actualităţi în Diagnosticul şi tratamentului Cancerului Mamar”, manifestare ştiinţifică la care au participat personalităţi ale medicinii autohtone şi internaţionale.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost reprezentat la congres de prof. univ. dr. Dan Sabău, medic şef Secţia Clinică Chirurgie II din cadrul celei mai mari instituţii spitaliceşti din judeţ, în calitate de moderator al mai multor sesiuni ştiinţifice ale conferinţei.

Printre personalităţile participante s-au numărat dr. Dorel Săndesc, Ministru Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătăţii şi dr. Mircea Beuran, Preşedintele Societăţii Române de Chirurgie şi Director al Departamentului Chirurgie al UMF Bucureşti. Alături de aceştia au conferenţiat specialişti de renume din Germania, Grecia, Turcia, Austria, Italia şi Egipt precum şi din ţară (Bucureşti, Sibiu, Cluj, Timişoara, Braşov, Constanţa, Târgu Mureş).

„Am fost onorat să dau curs invitaţiei de a modera mai multe sesiuni ştiinţifice la această manifestare de un înalt nivel, cu o participare de excepţie. Consider că apariţia sa este una binevenită şi necesară, după o perioadă de amorţire a fenomenului de cercetare oncologică. Tematica abordată a fost una diversă, cu veleităţi în zona cercetării, modernizării şi adaptării la cele mai noi cuceriri în domeniu, în zona chimioterapiei, radioterapiei, în zona anatomiei patologice, imagisticii medicale, chirurgiei plastice şi reconstructive şi chirurgiei oncologice”, a declarat Dan Sabău.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

miha

Acum 7 ani

FOLOSIND ZILNIC CALCULATORUL 3 ORE PUTETI CASTIGA USOR MINIM 300 DOLARI PE LUNA,AVAND CUNOSTIINTE MINIME DE IT.OFERTA VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALI TRIMITETI “INFO” LA ADRESA miha_michelle2002@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus