Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

CNANDNR inchide circulatia pe DN14 Sibiu-Medias

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează participanții la traficul rutier că circulația va fi închisă pe DN 14, la km 36+363 Agârbiciu (km CF 429+734), începând de sâmbătă 18 octombrie, ora 23:30, până duminică 19 octombrie, ora 06:00, în vederea efectuării unor lucrări la trecerile la nivel cu calea ferată, între stațiile Loamneș — Șeica Mare, respectiv Șeica Mare — Copșa Mică.

Traficul rutier va fi deviat pe următoarele rute ocolitoare:

DN 14 — intersecție cu DJ 107B (Slimnic) — DJ 107B — intersecție cu DJ 106B (Mândra — Loamneș — Hașag — Țapu) — intersecție cu DN 14B — Copșa Mică — intersecție cu DN 14;

Sibiu — DJ 106 (Sibiu — Bârghiș) — intersecție cu DJ 141 (Bârghiș — Pelișor — Moșna — Mediaș) — DN 14.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită, semnalizarea rutieră temporară și indicațiile agenților de poliție aflați la fața locului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus