Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
3°C

CNANDNR inchide circulatia pe DN14 Sibiu-Medias

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează participanții la traficul rutier că circulația va fi închisă pe DN 14, la km 36+363 Agârbiciu (km CF 429+734), începând de sâmbătă 18 octombrie, ora 23:30, până duminică 19 octombrie, ora 06:00, în vederea efectuării unor lucrări la trecerile la nivel cu calea ferată, între stațiile Loamneș — Șeica Mare, respectiv Șeica Mare — Copșa Mică.

Traficul rutier va fi deviat pe următoarele rute ocolitoare:

DN 14 — intersecție cu DJ 107B (Slimnic) — DJ 107B — intersecție cu DJ 106B (Mândra — Loamneș — Hașag — Țapu) — intersecție cu DN 14B — Copșa Mică — intersecție cu DN 14;

Sibiu — DJ 106 (Sibiu — Bârghiș) — intersecție cu DJ 141 (Bârghiș — Pelișor — Moșna — Mediaș) — DN 14.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită, semnalizarea rutieră temporară și indicațiile agenților de poliție aflați la fața locului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 8 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: iuliasimonacaprarin@gmail.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus