Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-6°C

Afla ce poti face in acest weekend la Sibiu

La Sibiu weekend-ul începe cu teatru, prima piesă de care se vor putea bucura sibienii fiind „Damen – Vals”, care se joacă vineri, de la ora 19:00, la Teatrul „Radu Stanca”.

Spectacolul „Damen – Vals” se constituie asemenea unui carusel de scene puternice, interpretate de actriţa Ioana Blaga – Frunzescu ca o confesiune intimă cu momente de forţă şi profunzime despre tandreţe, dăruire şi sacrificiu.

Ateliere hand-made

Dacă sunteţi în căutarea unei activităţi relaxante şi creative în acelaşi timp, atunci sâmbătă, între orele 11:00-13:00 sunteţi aşteptaţi la „Ateliere hand-made: 2 ceasuri vesele”. Atelierele se vor desfăşura la Librăria Habitus, iar costul unui atelier este de 20 lei, cu toate materialele incluse. Rezervări se pot face la telefon 0745047070.

"HAZ de neCAZ" momente comice şi scheciuri cu Cătălin Grigoraş şi Adrian Grigoraş se poate vedea tot sâmbătă, de la ora 18:30 la Centrul de Tineret.

Spectacolul "De hălăduială" după texte de Victor Drăgan și Flaviu Suhastru revine pe scena sibiană. "De hălăduială" este un one-man show itinerant, o tulburătoare confesiune a unui spirit rătăcitor, care se va juca vineri seara pe scena sibiană.

În interpretarea lui Bogdan Sărătean, spectacolul redă o poveste profundă, menită să trezească întrebări în mintea spectatorului şi după aplauzele de final. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Teatru pentru copii

Sâmbătă, de la ora 11:00 cei mici sunt aşteptaţi la Teatrul Gong pentru a vedea spectacolul „Frumoasa şi Bestia” dupa Giovanni Francesco Straparola.

Dimineaţa de duminică este dedicată tot copiilor, care pot vedea de la ora 11:00, la Centrul pentru Tineret spectacolul ”Poveşti româneşti”

„Teatrul Become vă invită la spectacolul pentru copii ”Poveşti româneşti”, un spectacol interactiv. Personajele din poveştile româneşti nu mai vor să stea în ţară. S-au săturat de criză, de inflaţie, de bugete mici, de candidaţii la preşedinţie. Vor să emigreze şi să meargă să joace în alte poveşti în ţări străine. Copiii sunt cei care pot să le oprească”, spun organizatorii.

"Da Yang und die Prinzessin Da Yin" este spectacolul în limba germană care poate fi văzut de la aceeaşi ora, la Teatrul Gong. Evenimentul pus în scenă de Eva Labadi Megyes le este recomandat copiilor de peste 5 ani, fiind inspirat de o poveste orientală despre iubire şi fapte de vitejie.

"Credinţa, Bucuria, Speranţa şi Mirarea ne ţin în viaţă. Copile, nu uita niciodată să te miri, să speri, să te bucuri şi să crezi, să crezi cu adevărat în poveşti. Astfel vei fi mult mai fericit şi mult mai bogat" spune regizorul în caietul program al spectacolului, care vorbeşte despre drumul iniţiatic al unui băiat, în încercarea de a-şi salva mama de la moarte.

"Am onoarea şi bucuria să fiu aici alături de o echipă minunată. Am ales această poveste pentru că o ştiu de foarte multă vreme şi am mai prelucrat-o. Are o bază foarte bună şi vorbeşte despre exact ceea ce le lipseşte unora dintre noi: dragoste, sacrificiu de sine, legătura mamă-fiu", a spus Eva Labadi Megyes.

Ultimul spectacol din acest sfârşit de săptămână - ”Scrisori de dragoste către o prinţesă chineză” se joacă la Sala Studio, Casa de Cultura a Sindicatelor, duminică, de la ora 19:00.

Spectacol de tango

Răzvan Suma va ajunge în 19 octombrie la Sibiu, unde va prezenta, în cadrul turneului „Vă place tango?”, un concert alături de Analia Selis şi Julio Santillan.

”Tango-ul, genul muzical dedicat dansului, cu cea mai spectaculoasă poveste, doi invitaţi speciali originari chiar din ţara tango-ului şi a compozitorilor săi – Argentina, un repertoriu semnat de cei mai mari compozitori de gen, 13 concerte în 12 oraşe din România, acestea sunt elementele care compun turneul naţional „Vă place tango?”, prezentat de violoncelistul Răzvan Suma, între 28 septembrie - 24 octombrie”, spun organizatorii.

Alături de violoncelistul român se vor afla Analia Selis - voce, care va fi prima oară într-un turneu partenera de scenă a partenerului său de viaţă (Răzvan Suma) şi Julio Santillan - chitară, care soseşte din Argentina pentru a cânta tango publicului din România.

Aflat într-o dublă ipostază în acest turneu – de chitarist şi compozitor de piese de tango – Julio Santillan semnează aranjamentul muzical pentru violoncel, chitară şi voce pentru majoritatea pieselor din repertoriu.

Concertul va avea loc la Sala Thalia, de la ora 19:00. Preţul unui bilet este de 16 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 7 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: iuliasimonacaprarin@gmail.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus