Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Junii Sibiului vor prezenta spectacole pentru romanii din Madrid

La invitaţia comunităţii de români din Madrid, Ansamblul Folcloric Profesionist “Cindrelul-Junii Sibiului” va participa în perioada 17-21 octombrie la o serie de manifestări culturale dedicate momentului aniversar 70 de ani.

„Astfel, această perioadă va fi marcată de reprezentații aniversare speciale, seară tradițională, manifestări şi întruniri culturale cu românii din Spania. Punctul forte al acestui turneu este spectacol aniversar pe care ansamblul îl va susţine în 19 octombrie, începând cu ora 19:00, la Auditoriul “Paco de Lucia” din Alcala de Henares (oraş al comunității autonome Madrid), alături de reprezentanți de marcă ai muzicii populare românești”, spun organizatorii.

Alături de dansatorii și instrumentiștii sibieni, pe scena auditoriului, se vor afla Nicolae Furdui Iancu, Andreea Haisan, Stana Stepanescu, Nicu Mâță, Daniel Pop, Gabriel Dumitru, Paul Ananie, Larisa Vulpescu, Alexandru Brădățan şi Marcel Părău.

„Pentru acest spectacol Junii au pregătit un program artistic deosebit, în cadrul căruia vor fi valorificate dansuri și cântece populare, reprezentative pentru Sibiu și marile zone etnofolclorice ale României şi vor etala în faţa spectatorilor bogăţia şi varietatea folclorului românesc, emblema identităţii noastre naţionale. Spectacolul va fi prezentat de către îndrăgita prezentatoare TVR – Iuliana Tudor”, mai spun reprezentanţii Junii Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus