Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

”Blind date” cu presa locala

Media locală și-a dat întâlnire vineri și sâmbătă într-o serie de întâlniri în care s-a vorbit puțin despre trecut și mai mult despre viitor. Acțiunea organizată de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu a dorit să aducă în centrul atenției a fost presa locală, sau ce-a mai rămas din ea. După o lungă perioadă de timp de când media locală nu s-a reunit într-un eveniment a fost un bun prilej pentru a se număra rândurile. Totodată, a fost o ocazie bună pentru a începe un dialog între media locală și politicieni , purtătorii de cuvânt, studenți. "Scopul campaniei de sprijin a presei locale și al Proiectului "Întâlnire cu presa" este de  a-i ajuta pe cei care furnizează informații locale publicului să-și intareasca pozițiile în comunitate fiindcă o presă puternică va sancționa derapajele și va susține doar interesul cetățenului", a declarat președintele AIOS, Tudor Popa.
Proiectul "Întâlnire cu presa" a fost cofinanțat de Consiliul Local Sibiu  prin  Primăria Sibiu , este inclus pe Agenda Culturală a municipiului  și este sprijinit de Camera de Comerț , Industrie și Agricultură Sibiu și de TRANS AGAPE. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus