Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Elita fotbalului juvenil din Romania se reuneste la “Sibiu Football Days 2014". Prosport Focsani, cel mai sonor nume

Cele mai puternice echipe de juniori din ţară şi cei mai talentaţi micuţi fotbalişti îşi vor măsura forţele la cea de-a doua ediţie a turneului “Sibiu Football Days”, care se va desfăşura între 1-2 noiembrie 2014.

Dacă prima ediţie a fost dedicată doar copiilor născuti în anul 2006, ediţia de anul acesta va fi rezervată şi pentru cei născuţi în anii 2004 şi 2007. Astfel, vor fi prezente nu mai puţin de 24 de echipe de juniori din ţară. Cea mai importantă echipă care va participa la întrecerea sportivă de la Sibiu va fi Prosport Focşani, câştigătoarea a două dintre cele mai de seamă turnee din România: Braşov Cup şi E-ON Kinder. Pe lângă aceasta, alte nume sonore ce vor fi prezente la eveniment sunt: FC Braşov, FC Odorhei, ACS Kinder SG Mureş sau Petrolul. Sibiul va fi reprezentată de către FC Interstar Sibiu, câştigătoarea primei ediţii de “Sibiu Football Days”, la categoria copiilor născuţi în anul 2006.

“Acţiunea are ca scop popularizarea sportului pentru copii, precum și susținerea și asigurarea de competiții sportive în oraș. Această competiţie este cea mai importantă lucrare de control pe care o vor da copiii”, susţin organizatorii.

Evenimentul va avea loc atât în sală, cât şi pe gazon. Competițiile indoor vor avea loc în Sala “Transilvania” și Sala de Sport a Liceului “Constantin Noica”, iar cele outdoor pe stadioanele Interstar, Obor şi Municipal.

Sibiu Football Days este un eveniment organizat de Asociația Sportivă Fotbal Club Interstar Sibiu, fiind o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Lili

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected].
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus