Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Prezidentiale. Ce spun agentiile de pariuri

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, este cotat cu șansa a doua la alegerile prezidențiale de către casa de pariuri ”Winner”. Agenția a mărit cotele în ultimele săptămâni de campanie electorală, mărind diferențele de cote dintre Victor Ponta și Klaus Johannis.

Agenția de pariuri  ”Winner” este singura casă care propune acest pariu la alegerile prezidențiale. Johannis era cotat la începutul campaniei electorale cu 2.2 la câștigarea alegerilor, după Victor Ponta, care avea o cotă de 1.7. Mult în spatele lor se aflau ceilalți candidați: Elena Udrea – 50, Călin Popescu Tăriceanu – 75, Monica Macovei – 100. Candidatul cotat cu cele mai mici șanse să ajungă președintele României este reprezentantul UDMR, Kelemen Hunor – 999.

Cu o săptămână înaintea alegerilor prezidențiale, cotele la pariuri s-au schimbat, agenții considerând că Victor Ponta are șanse mai mari să câștige alegerile. Lui Ponta I s-a acordat o cotă de 1.4, în timp ce lui Iohannis i s-a atribuit o cotă de 4.0. Cea mai mare creștere în viziunea bookmarker-ilor o are Călin Popescu Tăriceanu. De la 75, cât avea la 1 octombrie, fostul premier al României a ajuns la o cotă de 20. Creșteri semnificative au și Elena Udrea și Monica Macovei.

Băsescu a păcălit agențiile de pariuri

La precedentele alegeri prezidențiale, au existat două agenții de parirui care au propus cote. Gamebookers.com și Tobet.com, ambele fiind case de pariruri online îl vedeau pe Traian Băsescu drept castigator al alegerilor în timpul campaniei electorale. Înainte de turul doi, însă, s-au schimbat cotele și Mircea Geoană era văzut drept candidatul cu cele mai mari șanse. Băsescu avea cota 1,45, Geoană - 2,2 Crin Antonescu - 5, Sorin Oprescu - 26, Corneliu Vadim Tudor - 101, Kelemen Hunor - 201 şi George Becali - 35. Cu o săptămână înaintea votului de duminică, 22 noiembrie, se înregistraseră schimbări de poziţie între primii doi candidaţi cotaţi: Mircea Geoană trecuse pe primul loc, cu o cotă de 1,75, iar Traian Băsescu pe locul doi, cu o cotă de 1,9.

După primul tur al alegerilor, în urma căruia au mai rămas în luptă doar Băsescu şi Geoană, poziţia casei de pariuri s-a modificat radical. Astfel, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a devenit favorit, el având o cotă la câştigarea mandatului prezidenţial de doar 1,35. Traian Băsescu avea înaintea turului doi o cotă de 2,9.

Cotele alegerilor prezidențiale la 1 octombrie:

Ponta / 1.70

Johannis / 2.20

Elena Udrea / 50.00

Tăriceanu / 75.00

Macovei / 100.00

Dan Diaconescu / 500.00

CV Tudor / 700.00

Meleşcanu / 900.00

W. Brânză / 900.00

G. Funar / 900.00

Amariţei / 900.00

Kelemen Hunor / 999.00

sursa: winner.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gamebooker

Acum 9 ani

Pariati toti banii ca iohannis nu iese presedinte!oare au acest pariu in oferta cei de la ~Winner~???
Raspunde

parior

Acum 9 ani

ba da bine informat esti ,la ce spaima si disperare aveti in voi si vreti neaparat s-a cistige copy -paste 7 case nare rost s-a pariem ca este cota mica blatu este facut duin 2012 cind ,s-a coabitat pisicutu vostru cu lupou de mare ,si aventurieru ,traienel ,s-au nu vedti ce campanie s-a chinuie s-ai faca matrozu lui agentu descoperit 007 [ponta ] bai traiane de ce nuai facut dezvaluirea in vara ,acum tot ce dai din tine suna impotriva ,cetupeu s-a dea lecti de morala care a vindut o flota intreaga a taia la fier vechi o intreaga industrie a cumparat o jumatater de baragan ,si vine s-a ne spuna cit de imoral este ,johanis ,batu ne crezi pe toti tulumaci ,cu ce tia garantat agentu descoperit 007 ca te apara de bratu legi ,s-a vezi drame la tine cind te vei duce la bulau si vei avea colegi de camera celebri tai prieteni ,voiculescu ,hrebe ,sova ,andronescu ,etc ,funia se apropie ,va iesi uleiu la suprafata si uite asa vom afla ce s-a intimplat cu ,microsoft ,bektel ,centura sibiului ,ads si alte tepe care lea-ti dat boborului in 25 de ani ,ca nu va crescut in gradina casei bogatiile pe care le afisati ,si numai intr-o directie la voi aia vreo 7-8 la suta ,restiu vai de mama noastra ,trezitiva ,pariori daca vreti s-a nu mai depindeti de jocuri de noroc si vreti locuri de munca adevarate nu de alea povestite la o sueta la antena 3 si romania tv [ponta tv ]votati johannis
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus