Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Teatrul Become anunta doua premiere la inceput de stagiune

Teatrul Become îi invită pe sibieni să se bucure de premiere şi în această toamnă.

“Atât copiii cât şi adulţii se pot bucura, în debutul acestei stagiuni, de unele dintre cele mai bune şi bine realizate spectacole de teatru din zona independent”, spun organizatorii .

Primul spectacol care va avea premiera în această stagiune este one-man show-ul ,,13”, o piesă adaptată după texte de Aldo Nicolaj, William Shakespeare şi George Ţărnea.

“13” are la bază povestea unui tânăr actor măcinat de pasiunea pentru meseria lui, pasiune care îl duce în pragul disperării. Stările complexe şi neaşteptate prin care trece protagonistul, dar şi contradicţiile legate de viaţă sau meserie se împletesc, provocând haos în mintea şi sufletul acestuia. Regia spectacolului este semnată de actorul şi regizorul Radu Botar, iar din distribuţie face parte Cătălin Grigoraş.

Radu Botar este unul dintre pionierii teatrului independent montând în România, în sistem independent, încă din 1994. La Sibiu a putut fi văzut în cadrul Sibiu Fringe Festival în “Bufonul Regelui”, spectacol ce a şi primit de-a lungul timpului numeroase distincţii.

“Pregatirea spectacolului a început încă din 2012, sub îndrumarea lui Viorel Branea. Din nefericire maestrul Branea a plecat dintre noi în 2013 astfel am abandonat pentru o perioadă lucrul la spectacol. Întâlnirea cu Radu Botar şi propunerile teatrale făcute de el pe marginea acestui text m-au convins să reiau munca. Vreau să îi dedic spectacolul lui Viorel Branea” a spus Cătălin Grigoraş actor şi director Compania de Teatru Become.

În 30 şi 31 octombrie, respectiv 1 noiembrie, de la ora 19:30, spectacolul “13” se joacă la Centrul de Tineret Sibiu din strada Nicolae Teclu nr 41.

“Nici cei mici nu au fost uitaţi şi drept urmare sunt invitaţi la începutul lunii noiembrie la premiera spectacolului “Iedul cu trei capre”, un spectacol interactiv special, creat cu multe surprize şi cadouri muzicale”, mai spun organizatorii.

Preţul biletelor este de 15 lei întreg, 10 lei pentru studenti, pensionari, elevi sau copii. La spectacolele pentru copii grupurile mai mari de cinci copii primesc 50% reducere la bilete. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0745261751, iar biletele se pot cumpăra de la Centrul de Tineret din str Nicolae Teclu, nr 41 sau online de pe www.tomtix.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus