Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Carlos Scarlat a pus umarul la victoria Romaniei U 15 din meciul cu Moldova

Jucătorul de la Interstar Sibiu, Carlos Scarlat, a fost integralist în victoria naţionalei U 15 a României, scor 5-1, în faţa reprezentativei similare a Moldovei. Gabriel Manolache, tehnicianul echipei U 15 a Romaniei, a apelat la serviciile jucătorului pe întreaga durată a partidei amicale, care s-a desfăşurat pe 28 octombrie, la Galaţi. Carlos a fost utilizat pe postul de fundaş stânga, având o evoluţie convingătoare.

Fotbalistul de la FC Interstar, antrenat de Daniel Murăşan, a declarat, la finalul partidei, că este un moment emoţionant să îmbraci tricoul naţionalei României.  “Mi s-a făcut pielea de găină, când s-a intonat imnul. Am fost motivaţi şi am câştigat. Să joci pentru echipa naţională e un sentiment deosebit. Dedic victoria părinţilor mei, cărora le mulţumesc pentru sprijin,,colegilor de şcoală şi profesorilor, precum şi întregului club Interstar Sibiu”.

Jocul revanşă dintre cele două reprezentative este programat joi, 30 octombrie 2014, pe stadionul “Ancora” din Galaţi, unde Carlos Scarlat se anunţă din nou printre titulari.

 

Sursă foto: www.digisport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus