Sâmbătă,
23.01.2021
Cer Senin
Acum
1°C

FOTO Primul avion pe ruta Sibiu-Dortmund si-a luat zborul. Urmeaza destinatii din Franta, Italia si Spania

Oficialitățile sibiene, alături de conducerea Aeroportului Internaționl Sibiu și reprezentanți ai companiei Wizz Air au ținut să asiste astăzi la lansarea oficială a cursei Sibiu-Dortmund. În prezent se poartă discuții pentru lansarea altor rute noi, vizate fiind orașe mari din Franța, Italia și Spania.

Prima aeronavă Wizz Air pe această rută a sosit la Sibiu cu 144 de pasageri la bord, iar zborul în direcție inversă a fost ocupat la capacitate maximă, respectiv 180 de pasageri.Un zbor porneşte de la preţul de 109 lei, cu toate taxele incluse şi un bagaj de mână mic, fără a include serviciile adiţionale. Cursa de miercuri a adus la Sibiu 134 de pasageri și a plecat spre Dormund cu 171 de pasageri.”Sunt foarte încântată să mă aflu aici și să întâmpin al doilea zbor Wizz Air la Sibiu. După Londra, Dortmund este a doua destinație europeană unde sibienii pot călători accesibil cu Wizz Air. Dacă luăm în considerare legăturile istorice și culturale dintre Sibiu și Germania, noi, cei de la Wizz Air suntem încrezători că acest zbor va fi foarte popular în rândul pasagerilor și va oferi noi oportunități de călătorie”, a declarat Denise Filip, reprezentantul companiei.

”Fiecare cursă înseamnă noi oportunități de dezvoltare economică și socială pentru județul Sibiu. Urmează o altă destinație, către Franța, Italia și Spania. Nu știu care va fi ordinea exactă. Consiliul Județean pune la dispoziția aeroportului un ajutor de stat aprobat prin toate normele europene”, a declarat și președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea. Vicepreședintele CJ, Ioan Banciu, este și mai optimist. ”În primăvară ar trebui să avem o nouă cursă către o nouă destinație. Dacă ar avea loc în decembrie, ar fi o surpriză foarte plăcută înainte de Crăciun”, a spus Banciu.

”Salut demersurile de dezvoltare ale operaţiunilor companiei WIZZ AIR la Sibiu, în răspuns la cerinţele exprimate de membrii comunităţii deservite de Aeroportul Internaţional Sibiu. Reprezintă nu doar o nouă destinaţie atractivă adăugată pe harta legăturilor aeriene de la Sibiu, dar deschide noi oportunităţi de schimburi comerciale şi de turism între regiunea noastră şi Europa”, a declarat și Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu.

CURSA WIZZ AIR SIBIU – DORTMUND:

Start

Zile

Orar iarnă

26 octombrie

Miercuri, Duminică

26 octombrie 2014 – 28 martie 2015

SBZ 11:55 – 13:15 DTM

DTM 08:10 – 11:25 SBZ

 

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

ion

Acum 6 ani

Oriunde in Spania !!!
Raspunde

Culae

Acum 6 ani

Fantastica cursa spre Dortmund!
Raspunde

florin

Acum 6 ani

Daca ati fi lasat deoparte interesele de grup/personale domnule director al aeroportului, cursele wizz air de la Tg Mures ar fi fost demult operate pe Sibiu. Daca ati fi lasat deoparte interesele personale si de grup, somnule vice-presedinte Banciu, am fi avut demult zboruri low-cost de la Sibiu. Din pacate, primeaza doar hotia, mafia, MITA, etc. si nu interesele acestui judet. Dar veti plati domnilor!!!
Raspunde

ELENA

Acum 6 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: vintilaelena2004@yahoo.com
Raspunde

eu

Acum 6 ani

@Transilvania aeroport(Tg Mures):Nici nu stii cat de mic incepi sa fii. :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus