Vineri,
07.10.2022
Innorat
Acum
4°C

Strazile Tribunei si Revolutiei au fost redeschise traficului

Primăria Sibiu a anunțat joi că străzile Tribunei și Revoluției au fost redeschise oficial traficului săptămâna aceasta, după ample lucrări de modernizare.

Strada Tribunei a fost redată traficului miercuri, după realizarea marcajelor rutiere. ”Lucrările pe aceasta au început în luna aprilie şi au inclus modernizarea reţelelor de canalizare menajeră, canalizare pluvială şi apă potabilă. De asemenea, structura rutieră a fost reabilitată, iar zona de parcare şi carosabilul au fost reorganizate. Zona de parcare este amenajată cu pavaj pe partea stângă a străzii, oferind 51 de locuri de parcare. Carosabilul şi bordurile au fost şi acestea modernizate”, a transmis municipalitatea sibiană.

Şi Strada Revoluţiei a fost deschisă oficial traficului în această săptămână, după ce au fost finalizate şi ultimele detalii. Lucrările pe această stradă au început în luna iunie şi au presupus modernizarea reţelei de apă, a carosabilului, a trotuarelor şi zonelor verzi. Ieşirea de pe strada Revoluţiei în bulevardul Vasile Milea a fost de asemenea reconfigurată.

Reabilitarea iluminatului public pe această stradă a făcut obiectul altui contract încheiat de administraţia locală cu SC Rep Cons SRL, având o valoare de 78.991,24 lei. În cadrul acestui contract s-au montat 8 stâlpi noi metalici cu înălţime de 8 metri şi trei stâlpi metalici de 5 metri. De asemenea, s-au efectuat legăturile electrice dintre stâlpi şi alimentarea de la firida de distribuţie a curentului electric. Corpurile de iluminat sunt echipate cu becuri cu lumină galbenă, cu vapori de sodiu.

Strada Tribunei şi strada Revoluţiei fac parte din pachetul de străzi Calea Poplăcii – Centru – Guşteriţa, alături de străzile Arhivelor (lucrare finalizată), D.D. Roşca şi Piaţa Tălmaciu, contractul de lucrări fiind atribuit asocierii SC Construcţii SA – SC Sinecon SA. Valoarea totală a contractului fiind de 6.027.647,44 lei, fără TVA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

18 comentarii

ion

Acum 7 ani

au uitat sa puna semaforul ala in functiune
Raspunde

Braune Max Stephan/ Reisenauer Iosif

Acum 7 ani

Inca una din ACHIZITIILE TRUCATE ALE GRUPULUI: Johannis, Virgil Popa, BICA CRISTINA (ruda cu BICA ALINA sefa DIICOT), Gradinaru Ilie, Urdea Ioana et.co
Raspunde

x

Acum 7 ani

semaforul functioneaza din dupa-amiaza zilei de joi
Raspunde

@2

Acum 7 ani

Frate, si tu esti procuror de internet?
Raspunde

RR

Acum 7 ani

Familia lui Viktator(Mickey Mouse): • V. V. Ponta - prim-ministru (PSD) * Daciana Sârbu-Ponta (sotie) - europarlamentar (PSD) * Ilie Sârbu (socru) - senator (PSD) * Rodica Cazanciuc (verisoara) - directoare la Tarom * Robert Cazanciuc (sotul verisoarei) - ministrul Justitiei (PSD) * Gabriel Oprea (nasul de la prima cununie si nasul de botez al primului copil) - vicepremier (UNPR) * George Maior (nasul de la cea de-a doua cununie si nasul de botez al celui de-al doilea copil) - director SRI * Cornelia Naum (mama) - actionara a unor firme abonate la contractele cu statul * Alexandra Ponta-Hertanu (sora) - actionara a unor firme abonate la contractele cu statul * Iulian Hertanu (cumnat / sotul surorii) - actionar si administrator al unor firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie. Si aici, adevaruri INCONTESTABILE. JOS PSD! JOS HOTIA! JOS INCOMPETENTA!
Raspunde

@4

Acum 7 ani

DA! Si primul succes ar fi ca se vor verifica furturile lui Johannis et.co. Astept : achizitiile, autoizatii de constructii, amenajari de case, alte spagi, mite, falsuri, abuzuri ale celor din primarie, inclusiv consilieri. Ce zici ? Ar fi bine???
Raspunde

VOTAM JOHANNIS

Acum 7 ani

ba deja in nici 3 ani a ajuns .la peformanta asta ,copy =paste ,007 ,7 case [ponta ] na vezi ,johannis de ce s-a antepronunta ,miki -mauze in ce priveste icopatibilitatea ta ,facatura in familie ,si daca mai pui procesele cu recurs la iasov nu trebuie s-a cauti mult raspunsu ,daca acum s-ia angajat jumatate din neamuri ,daca boboru nu se trezeste si il mai pune si presedinte cred cva pina la al 10 neam va fi uns pe la guvern ,doar in prazburgia se practica find singurile joburi din alea ,1 000 000 de noi locuri de munca ,ba daca adunati dupa vara lui 2012 ,s-a tinut de cuvint pinochio [ponta ]in fiecare judet unde este psd ,se practica ,NPC[ neamuri ,cunostinte si prieteni ] acest npc se trage din fostu PCR ba asta era modelu lui ceasca a umplut de neamuri toate structurile si dupa ati vazut ce a iesit ,si stai ca nu ai scormonit mult si ai scos vreo 14 apropiati ,asta cum a fost 007 acum descomspirat va avea de astia coperiti in toata tara ,ba nu am vazut la pisicut ,intre timp devine tot mai tare tigru un proiect de tara ,toata campania nu s-a vorbit de casele lui ,johannis si copii vinduti la tarabe prin tirguri si piete semn bun inseamna ca daca il votati pe copy -paste [ponta ] in viitor nu mai lucra nimeni in tara noastra si atunci s-a vezi de unde ne da pensii si salari ,s-au va mai inventa ceva taxe pe stilpi pe respirat aeru ,pe deplasarea la alimentara din colt etc ,toate lucruri normale intr-u stat bine dezvoltat din tara ,ba trezitiva SI VOTATI JOHANNIS
Raspunde

@ max -braune

Acum 7 ani

Ce îi imputi tu Ioanei Urdea ?
Raspunde

D.N.A

Acum 7 ani

De ce nu spuneti adevarul ???? Asa cum reiese contractul a fost cistigat de SINECON.....dar str.REVOLUTIEI a fost reabilitata de catre sc.DPC.sa((firma primariei sibiu!!!!) oare de ce? Fiindca prin DPC se fura usor materiale de costructii,de catre angajatii din directia tehnica a primariei((ex.VIVI DRAGAN,CIUCLEA,ORTAN,FELICIA BABA)....toate sub supravegherea atenta a directorului GIGI LAZAR!!!!! Oare cind dispare aceasta mafie din primarie!!!
Raspunde

cugir

Acum 7 ani

Domnule primar si functionari din primaria sibiu care intocmiti caietele de sarcini, astea sunt adevaratele termene de finalizare a lucrarilor la strazi. De la 3 la maxim 6 luni. Nu 2 ani ex. Oct goga, calea cisnadiei, poplacii si altele. Deci se pot face strazi si in 6 luni, daca se vrea. Nu construiti autostrazi si drumuri nationale. Nu stiu de ce si podul de la piata cibin se face in 2 ani. Mult prea mult. Daca nu se lucreaza cu zilele normal ca trebuie 2 ani. Sa faci un pod. Asta e un exemplu doar. Asa ca nu va agitati.
Raspunde

:)

Acum 7 ani

Băi Cugir, tu realizezi ce dobitoc ești? Tu compari flinticul de Tribunei, de 200 de m și lățime de 4 cu Calea Poplăcii sau cu Calea Cisnădiei:::))). Apropo, să faci podul nu este o figură de gimnastică pe care o făceai tu în clasa a 4-a, prostovanule care ești tu prostovan!
Raspunde

Sorin

Acum 7 ani

De cand este primar JOHANIS?Cate strazi s-au reabilitat de atunci?Cum este centrul orasului?Amintiti-va ce au facut ceilalti primari ce s-au perindat din 90,cum psd a pus talpa,prin ministrul MITREA,podului garii si pe urma comentati.Daca sunteti sudisti si a-ti venit in SIBIU in ultimii2 ani ganditi-va ce a-ti lasat acasa,de ce a-ti venit in SIBIU.
Raspunde

ptr 11

Acum 7 ani

Ba da dobitoc poti fi!? Desteptule care esti un p r ost stii cat timp a durat sa se reabiliteze dn 14 sibiu sighisoara? 2 ani de la ordin de incepere a lucrarilor. 79 km cu poduri largit drum. Rigole santuri podete mutat conducte marcaj indicatoare etc. Reabilitare standard. Pai tu compari bai frunza dn 14 cu poplacii si cisnadiei. Care s-au executat in 2 ani ca si dn 14 si care cisnadiei are 3 _ 4 km si care dupa finalizare s-a lasat si au mai refacut inca o data banda 1. Despre ce vb aici. Vai multi boi pe aici
Raspunde

david

Acum 7 ani

Hai Iohannis presedinte RO
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

..fiecare cu parerea lui dar eu sant multumit de activitatea primariei.Vreau sa ii vad pe cei ce latra contra iohannis cand o sa avem alt primar si atunci se va vedea diferenta.Pinalty copil de mingi va fi
Raspunde

eva

Acum 7 ani

locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: evakiss1956@gmail.com
Raspunde

ion

Acum 7 ani

JOHHANIS PRESEDINTE, jos ciuma rosie, jos psd
Raspunde

xyz

Acum 7 ani

Toate ca toate, dar oare care a fost cretinul care a proiectat si care a fost cel care a aprobat parcarea in spic ATENTIE !!!... pe partea stanga, pe strada Tribunei? Numai un cretin putea face asa ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus