Vineri,
27.01.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Spitalul Polisano are un nou director: Celestin Constantin

Celestin Constantin, fostul manager al Spitalului de urgență Sfântul Pantelimon a devenit directorul general al Spitalului European Polisano. Decizia de a-l aduce pe Celestin Constantin la Sibiu îi aparține lui Remus Borza, instalat președinte al grupului de firme Polisano după decesul lui Ilie Vonica. Postul de director general a fost înființat odată cu aducerea lui Constantin la Sibiu, spitalul fiind condus până acum din funcția de director executiv de către Adela Cojan, fosta directoare a Casei de asigurări de sănătate Sibiu. Adela Cojan rămâne, în continuare, director executiv al spitalului, au precizat reprezentanții Polisano pentru Turnul Sfatului.
De altfel, și în CV-ul lui Celestin Constantin sunt trecute câteva funcții-cheie în sistemul asigurărilor de sănătate de stat: șef al Serviciului buget – finanțe al Casei de asigurări de sănătate București (1999 - 2003), după care a condus administrația și achizițiile Spitalului de urgență Floreasca, din Capitală. Funcția de manager general al Spitalului Sf. Pantelimon a deținut-o între 2011 și 2013.
 

Investiția în Spitalul European Polisano se ridică la 25 de milioane de euro. Spitalul răspunde întregii patologii medicale acoperind 35 de specialități din care exemplificăm chirurgia cardiovasculară, neurochirurgia, O.R.L., ortopedia, medicina internă, chirurgia plastică, radiologia etc. În cadrul noului spital funcționează opt săli de operații, singura maternitate privată din România acreditată de Ministerul Sănătății și cel mai modern centru de radioterapie din sud-estul Europei, o altă investiție a grupului, de patru milioane de euro”, comunicat Polisano

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

cei de la Sfântul Pantelimon de ce nu l-au mai vrut?
Raspunde

Lili

Acum 8 ani

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! *** Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul \"Info\" la adresa de email: enache_lili2014@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus