Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

ACL Sibiu: PSD nu stie sa piarda. Hotul striga hotii!

”Procentul mic luat de Victor Ponta la alegerile de duminică îi face pe liderii PSD Sibiu să-şi arate adevărata faţă: laşitate şi lipsă de respect faţă de voinţa cetăţenilor”, susține ACL Sibiu, într-un comunicat de presă, remis astăzi. Conform comunicatului, social-democrații sibieni cele mai multe încălcări ale legii au avut loc, în timpului scrutinului de duminică, în localitățile conduse de primarii PSD.

Reacția vine după ce social-demicrații sibieni au declarat într-o conferință de presă că ACL Sibiu a dus cu autocarele oameni la vot în județ. ”ACL Sibiu a depus în timp util, în ziua alegerilor, peste 20 de sesizări la Biroul Electoral Judeţean şi plângeri la Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru nereguli constatate în preajma secţiilor de votare, atât în municipiu, cât şi în judetul Sibiu. Cele mai multe încălcări ale legii au avut loc în comune cu primari PSD. Deasemenea, am făcut sesizări la Biroul Electoral Judeţean  şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie acolo unde au existat secţii de votare cu avalanşe de votanţii pe listele suplimentare, tehnică brevetată de Liviu Dragnea care acum este anchetat de DNA . Sibienii s-au mobilizat şi au votat Alianţa Creştin Liberală pentru seriozitate şi onestitate faţă de cetăţeni”, se arată în comunicatul de presă transmis de ACL Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

patri

Acum 9 ani

ciudata e stirea asta
Raspunde

Meditatii la pierdut

Acum 9 ani

Iohannis incepe acum sa fie el meditat ca sa stie sa reactioneze la pierderi dupa 16 noiembrie. Ghinion la nivel national!
Raspunde

@1

Acum 9 ani

de ce, is ciudate plangeri la Ivancea? poate cecetarea ca va fi : ciuciu Se spune ca politisitu ar fi primit locuri de casa de la Johannis si are afaceri pe spatele cuiva in Selimber asa ca face parte din grup (marincuta, popa,johannis).
Raspunde

unu

Acum 9 ani

ce turism electoral s-ia facut mila jupinului de la judeteana si a pus niste autocare la dispozitia oltenilor de la vale de carpati ca asia dau voturi la psd sibiu si acum cu marea invazie din ultimi 5 ani de cind s-a inchis ,olchimu si a fost sabotat ,diaconescu sa-l cumpere cu punga de plastic plina cu dolari amestecati cu ziare taiate s-a deabine la bobor asu multe rude prin sibiu ,si la intoarcere la ei in prazburgia au mai pus de o stampila la gorjanu lor de suflet [ponta ] ba rusinica s-a ne vinzi oltenilor
Raspunde

Sebi

Acum 9 ani

ce stire e asta? .. pdlista?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus