Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Ioan Vranceanu – Ciprian Maris, un meci desprins din filmele cu Rocky. Cei doi luptatori au oferit un meci memorabil, la RXF 14 – Sibiu

Ioan Vrânceanu, luptătorul de la Kudokai Atlassib Sibiu, şi Ciprian Mariş au făcut ieri seară, la gala RXF 14 – Sibiu, unul dintre cele mai memorabile meciuri din istoria MMA-ului din România. Un meci care poate fi dat ca exemplu oricărui sportiv ce vrea să urce în cuşcă sau în ring. O partidă în care nu a existat un pierzător anume, ci doar învingători. Luptătorii, antrenorii, spectatorii, telespectatorii şi MMA-ul în sine au avut doar de câştigat dintr-o partidă cu schimburile de lovituri care vor rămâne multă vreme întipărite pe retina celor care le-au văzut.

Lupta dintre cei doi părea una desprinsă din celebrele filme cu Rocky Balboa, în care niciunul dintre cei doi nu voia să dea un pas înapoi, ci dorea să meargă până la capăt. Rezistenţa celor doi a stat parcă neclintită în faţa unei avalanşe de pumni şi picioare, care i-au trimis la podea, dar, de fiecare dată, cei doi au găsit puterea de a se ridica.

Deznodământul superfight-ului de la 65 de kilograme dintre Ioan Vrânceanu şi Ciprian Mariş a fost unul nedrept, în opinia multor oameni din lumea Artelor Marţiale Mixte din România. Arbitrii i-au oferit victoria lui Mariş spre nemulţumirea, pe bună dreptate, a lui Vrânceanu, care îşi dorea o repriză suplimentară. Repriză pe care nu o merita doar el, ci întreaga asistenţă prezentă la un show de zile mari.

“Aplauze pentru cel mai tare meci din România. Consider de departe pe Gerula, elevul meu cel mai perseverent, că trebuia să câştige”, a scris Adrian Mihai, antrenorul lui Vrânceanu, pe pagina sa de Facebook.

Gala Romanian Xtreme Fighting 14 de la Sibiu nu a fost una fericită pentru sportivii de la Kudokai Atlassib Sibiu: Marius Munteanu, Alice Ardelean, Andrei Vasinca şi Izidor Bunea nu au reuşit să se impună în faţa adversarilor lor.

 

Sursă foto: www.sport.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Cristi

Acum 8 ani

Sunt Sibian si am fost la meci. Spre sfarsitul primei runde Vranceanu a primit o lovitura in barba care la pus in fund si a inceput sa incaseze pumnii, daca nu suna gongul era facut knock out. Diferenta dintre cei doi a facuto aceasta lovitura ca a fost pus in fund. Amandoi sunt extrem de buni, respect lor si pentru munca lor, dar cel mai bun trebuie sa castige.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus