Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Brandul romanesc “MELOR" se lanseaza la Sibiu

În 11 noiembrie, pe Bulevardul Victoriei se deschide magazinul “MELOR”, în care sibienii sunt invitaţi să descopere “produse realizate cu multă dragoste, de către o echipa frumoasă, în atelierul nostru din Sibiu, din materiale de bună calitate”.

Reprezentanţii magazinului spun că MELOR a luat naştere din dorinţa de a sublinia şi prin haine, “frumuseţea simplă sau simplitatea frumoasă, care tinde să se piardă în zilele noastre din cauza promovării prea puternice a tot ceea ce e artificial, încărcat şi ţipător”.

“Ne adresăm femeilor care iubesc să fie frumoase şi simple, dar în acelaşi timp complicate prin mici detalii. Sunt fericită să împărtăşesc cu voi încă un lucru minunat. Am reuşit, împreună cu prietena şi asociata mea Liliana Tempean, să conturăm un brand frumos, delicat şi simplu, MELOR. Ne dorim să facem fericite femeile care ne calcă pragul, oferindu-le produse de calitate, speciale prin detalii şi numărul mic de bucăţi pe model. Despre MELOR prefer să vorbesc mai puţin eu şi să las pe fiecare dintre voi să îşi facă o părere, invitându-vă la primul nostru magazin, acasă, în oraşul pe care îl iubesc enorm, pe Bulevardul Victoriei, nr. 32. Începând cu 11 noiembrie, ora 10:00, oricine este binevenit în magazinul nostru, să ne cunoască produsele, să savureze o cafea şi să povestim despre lucruri frumoase, printre macarons şi flori, elemente care nu vor lipsi în nicio zi. Cadoul nostru pentru toţi clienţii care ne vor vizita, în prima săptămână, este o reducere de 10%, la toate produsele MELOR”, spune Nicolle Stanese.

Deocamdată produsele MELOR se adresează doar doamnelor, urmand ca anul viitor, să se lanseze şi liniile Baby MELOR, Lady MELOR şi Mr. MELOR.

MELOR se găseşte şi pe facebook.com/melor, urmand ca în doar câteva săptămâni, clienţii să poată intra în posesia produselor şi online, de pe www.melor.ro.

Foto: mauvert.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

anonimus

Acum 9 ani

Toate pitipoancele se cred mari designeri!!
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Exact! Parca vad ce aiureli au facut! Poate macarrons-urile sa ajute la ceva...
Raspunde

andra

Acum 9 ani

nu prea se vorbeste de preturi, cred ca o sa avem surprize placute :))
Raspunde

neimportant

Acum 9 ani

In DEX \"brand \" este definit ca \"marca de produs a unei firme renumite \" . Indicati-mi si mie firma renumita . De ce va place penibilul ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus