Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

Bulevardul Mihai Viteazul, in lucrari pana saptamana viitoare

Lucrările de refacere a stratului de uzură de pe bulevardul Mihai Viteazul au început în a doua parte a acestei săptămâni și se vor termina marți, 11 noiembrie, anunță reprezentanții administrației locale. Stratul de uzură va fi înlocuit pe tronsonul dintre Calea Cisnădiei și strada Nicolae Iorga (pe partea unde se află și sediul Casei de Asigurări de Sănătate, a cărui parcare va fi asfaltată cu această ocazie). ”Lucrările se vor desfășura sub trafic, frezarea stratului asfaltic existent fiind executată noaptea. Această stradă face parte din pachetul de 14 străzi atribuit asocierii SC DPC SA- SC Comtram SA – SC Geiger Transilvania SRL”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.
3,49 de milioane de lei este valoarea fără TVA a contractului de întreținere a 14 străzi din Sibiu, între care se numără și bulevardul Mihai Viteazul. Contractul a fost atribuit în toamna acesta, când trebuie efectuate și toate lucrările.

Citește și DPC a câștigat licitația pentru întreținerea străzilor Sibiului. Vezi unde încep lucrările

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Spargatorul de Clisee

Acum 8 ani

Cineva sa-i zica lui Iohannis ca sunt multe strazi in Sibiu fara astfalt. Poate pune astfalt pe alea in loc sa frezeze strazile cu astfalt bun!
Raspunde

IOI

Acum 8 ani

Da dar cum sa fure Tusineanu et.co (Bica, V.Popa, Udrea) ? ca doar asa isi fac ”loc” si bani de campanie pentru si asa se construieste si blocul din intersectia A. Vlaicu. Tipic pentru ”viziunea” lui Johannis dar si a celor care ne fura de 10 ani.
Raspunde

io

Acum 8 ani

asa trebuie procedat pe bulevardele principale cu cel mai mare trafic....pe banda 1 , langa casa de sanatate au aparut deja crapaturi si mici gropi...vreti sa lase asa pe iarna pana se crapa si terasamentul si apoi e nevoie de lucrari mult mai ample ?...si se modernizeaza in fiecare an zeci de strazi de pamant
Raspunde

sIbIaNuL

Acum 8 ani

să vină Iohannis și în cartierul Lazaret exemplu de străzi cu cratere: Topitorilor, Lupeni, Principatele Unite, Oțelarilor, Strungului, Dorobanților, Forjorilor, șanțurile făcute pe mijlocul drumului la Comtram ș.a., enumerarea poate continua la nesfârșit. SIBIULUI LUCRULUI BINE FĂCUT !!!
Raspunde

trotuar credit cop

Acum 8 ani

Poate cu ocazia asta se asfalteaza si cele trei gropi capcane din trotuar . Partea cu semaforul ptr pietoni intersectie cu str calea cisnadiei in fata la creditcop. Stau asa de 3 luni. Iti rupi gatu daca nu esti atent
Raspunde

relu

Acum 8 ani

dreptate ai tu ala din lazaret mai bine le lasa cum a fost 50 de ani de pamint fara canalizare si cismeaua la capatu strazi si buda in fundu gradini ,ba nui mai bine de cindrea ca nu va face nimic nu-l mai deranjaza nimeni totu cade pe asta care face [johannis ] ba la voi nu este bine oricum ai da-o ,daca le face de ce le face daca nu le face de ce nu le face ,aveti rabdare s-au nu vedeti ca va schimba totu s-a nu se mai infuge canalizarile si s-a traiti civilzat
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Relu draga ,de ce-o tot sugi atata?daca vezi bine ca omu de la postingu 4 are dreptate,tu vrei sa bagi tot in ceata,sa musamalizezi tot,sa zici ca negru-i alb si invers,ia mai lasa-ne analfabet fomist ce esti cu postarile tale incoerente si imbecile....hai sictir sluga penala!
Raspunde

Lili

Acum 8 ani

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! *** Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul \"Info\" la adresa de email: enache_lili2014@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus