Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Accident langa Boita din cauza unui sofer care a adormit la volan

Două persoane au fost uşor rănite în urma unui accident rutier produs în această dimineaţa pe DN 7, lângă Boiţa.

„În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 9:20, în afara localităţii Boiţa s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări: un conducător auto în vârstă de 62 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, pe fondul oboselii acumulate a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 32 de ani, domiciliat în judeţul Arad. Conducătorul autoturismului se deplasa pe direcţia Boiţa – Sibiu. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 62 de ani şi a unei pasagere aflate împreună cu acesta în autoturism”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Temporar, la locul accidentului, traficul s-a desfăşurat pe un singur sens, fiind dirijat de poliţiştii rutieri.

„La Spitalul Judeţean au fost aduşi azi doi pacienţi, un bărtat în vârstă de 62 de ani şi o femeie în vârstă de 60 de ani. Din fericire nu sunt probleme grave, pacienta prezentând contuzii la genunchiul stâng şi la torace, iar pacientul prezenta doar contuzie toracică. Amândoi au primit îngrijiri şi vor pleca tot astăzi, cu recomandări, pentru că niciunul nu necesită internare”, a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitaului Clinic Judeţean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 9 ani

*** Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! *** *** care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus