Miercuri,
22.09.2021
Acum
0°C

Peste 40.000 de sibieni ar trebui sa primeasca ajutoare de la UE. Ce a facut prefectura?

Instituția Prefectului Sibiu a anunțat joi că, în baza datelor comunicate de Ministerul Fondurilor Europene, contractele de furnizare a pachetelor cu ajutoarele alimentare, cu societățile desemnate câștigătoare în cadrul contractului de achiziție publică, sunt în curs de semnare.

În județul Sibiu vor fi livrate aproximativ 141.530 de pachete cu alimente. ”Precizăm că fiecare beneficiar va primi câte două cutii identice. Ambalarea în două cutii a alocației de ajutoare pentru o persoană a fost decisă din considerente de rezistență a cutiilor de carton, cât și de ușurință a transportului”, se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Prefectura Sibiu.

Pentru ca aceste ajutoare să ajungă la beneficiari, Prefectura Sibiu a solicitat tuturor primăriilor din județul Sibiu să identifice un spațiu adecvat pentru depozitarea produselor alimentare, cât și numele și datele de contact ale reprezentanților primăriilor care răspund de derularea acestui program. În plus, conducerea instituției a solicitat Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu, Casei Județene de Pensii Sibiu, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu să comunice numărul persoanelor care se încadrează în categoriile de beneficiari ai ajutoarelor alimentare, conform prevederilor legale pe unități administrativ teritoriale.

În total, aceste ajutoare ar trebui să ajungă la 41.469 de sibieni.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

iulia

Acum 6 ani

*** Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! *** *** care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

Elena

Acum 6 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: vintilaelena2004@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus