Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Klaus Iohannis:„Mergeti la vot pentru lumea in care ati vrea sa traiti si sa dati noului presedinte sansa de a fi alaturi de voi”

Le mulţumesc tuturor românilor pentru votul pe care mi l-au acordat în primul tur. Suntem în fața celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, suntem mai puternici și vom câștiga alegerile. România are nevoie de un președinte corect, demn, care să se lupte cu corupția, cu hoția și cu deznădejdea.
 
Eu doresc sa fiu un președinte mediator și integrator, dar pe de altă parte, foarte ferm în fața derapajelor de orice fel. Președintele trebuie să fie un model din toate punctele de vedere, eu îmi doresc să fiu un altfel de președinte. Voi fi, așa cum mă știți, un președinte foarte sobru, fără înclinații conflictuale. Nu am baroni, nicio gașcă în spate. Vreau să fiu președintele României și al românilor.
 
Trebuie s-o spun: dacă vrem să avem o societate performantă, trebuie să recunoaştem că marea parte a politicienilor ultimilor 25 de ani au greşit şi să începem să reconstruim întreg sistemul. Avem nevoie de o analiză serioasă și de ținte clare. Ca președinte, voi demara o dezbatere națională pe teme economice, educaționale sau protecție socială, în care îi voi implica pe toți cei care au un cuvânt de spus în aceste domenii. Dvs. veți fi partenerii mei în aceste dezbateri naționale!
 
Soluții există, dacă există voință politică, iar eu am voința de a face curățenie în clasa politică, iar asta înseamnă o mai mare responsabilizare și o selecție mai bună a politicienilor. 
 
Mergeți la vot să arătați că vă pasă de viitorul vostru!
 
Mergeți la vot să redați încrederea întregii populații în tinerii ei. Secțiile de vot pline de tineri ar însemna deja o revoluție, pe care nimeni nu poate să o conteste, să o confiște sau să o interzică.
Mergeți la vot ca să arătați că nici dezamăgirea, nici dezgustul față de unii oameni politici nu vă pot împiedica să credeți în viitorul vostru.
 
Mergeți la vot ca să schimbați ceea ce părinții și bunicii voștri n-au știut, n-au putut sau n-au avut voie să schimbe.
Mergeți la vot pentru tinerii inteligenți și talentați, siliți să părăsească țara din cauza oamenilor politici, care și-au promovat copiii, rudele și nepoții în funcțiile pe care ar fi trebuit să le ocupe tinerii competenți.
 
Mergeți la vot, dacă vreți să construiți o țară a valorilor democratice și a respectului față de tineri. Nu va fi ușor, nu va fi imediat, dar, dacă nu încercați, nu veți știi niciodată cum e să te lupți pentru dreptul tău la educație, la cultură și la adevăr.
 
Vă chem alături de mine să continuăm lupta pentru o țară normală, pentru respectarea legii și a statului de drept.
 
România are nevoie de fapte, nu de vorbe goale. Victor Ponta a avut timp 2 ani și jumătate să lupte pentru țara noastră. Premierul a ales să ne sacrifice pentru baronii locali, pentru corupți și pentru interesele de partid.
 
Premierul Victor Ponta a adus umilința în sufletele românilor plecați în străinătate pentru un trai mai bun. Dreptul de vot este un drept câștigat prin jertfă! Ceea ce s-a întâmplat în secțiile de vot din diaspora nu reprezintă altceva decât punerea în aplicarea a unui plan premeditat de împiedicare a dreptului la vot. Incompetența și lipsa de respect față de frații noștri din străinătate este doar o radiografie a ceea ce se va întâmpla în România, dacă Victor Ponta ajunge președinte. Nu putem lăsa țara pe mâna acestor manipulatori care vor puterea doar pentru a controla justiția.
 
Pe 16 noiembrie, putem repune România pe valorile normale: FAMILIE, LEGE și RESPECT! 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 689

Comentarii

29 comentarii

votant

Acum 9 ani

Ca sa ajung la vot, am ceva de mers pe autostrada, dar nu conteaza, problema e daca ne vor lasa sa votam. Sper ca si cei din tara sa isi miste fundul pana la coltul blocului si sa voteze, abia atunci ar exista o sansa, altfel albanezul mincinos o sa exubereze cu \"Fa Daciana!, vazusi dragostea mea? cum mortii lui Dragnea voteaza mai bine decat diaspora lui Klaus ?
Raspunde

taby

Acum 9 ani

Oferta de lucru in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta *** Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

codrea

Acum 9 ani

OFERTA DE MUNCA LA DOMICILIU PENTRU TOATE LOCALITATILE. Cautam persoane pasionate pentru a lucra pe internet 2-3 ore pe zi. Castig lunar, 300 usd . Cerinte: cunostinte minime de operare pe calculator, conectare la internet, seriozitate si perseverenta in munca. Pentru detalii trnsmiteti “info”la adresa de email: [email protected]
Raspunde

codrea

Acum 9 ani

oferte mafiote cu JOHANNIS !!!! Mergeti la vot cu mafiotii rusi????
Raspunde

Georg:___ACUM:___5.000 de oameni protestează la Cl

Acum 9 ani

ACUM:___5.000 de oameni protestează la Cluj, 2.000 la Sibiu, 4.000 la Timişoara: „Cine nu votează ţara o trădează!____ Cu POZE maricele, poate va vedeti:____ ***adevarul.ro/news/eveniment/mii-romani-ies-strada-semn-solidaritate-diaspora-indemna-oamenii-iasa-vot-1_5465f6fe0d133766a8db8cd1/index.html
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Si ce mama dreaq cauta jalnicii astia de asa zisi protestatari probabil platiti de ACL in strada?ca zau ,nu inteleg,cand se scumpesc toate utilitatile sau cand s-au taiat pensiile si salariile in 2010 sub basescu-prietenul sasului-n-ati mai iesit in strada milogilor,acum faceti pe patriotii...huooooooo jalnicilor!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

@5 Ciocul mic, fatarnicule cu IP 109.97.62.110 ! Vrem o Romanie demna , conducatori competenti! Jos Tonta cu baronii lui, la Moscova cu ei ! VOTAM JOHANNIS !
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

@5 Ciocul mic, fatarnicule cu IP 109.97.62.110 ! Vrem o Romanie demna , conducatori competenti! Jos Tonta cu baronii lui, la Moscova cu ei ! VOTAM JOHANNIS !
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Mucles ,prostano...voteaza cu cine vrei dar macar nu mai semnaliza!
Raspunde

dsa

Acum 9 ani

Sibienii s-au făcut de ras in toată tara ca au votat de atâtea ori un asemenea analfabet. Sibiul are peste 100 de străzi neasfaltate
Raspunde

io

Acum 9 ani

inaintea lui Johhanis , probabil avea infinit mai multe strazi neasfaltate.....in plus , desi nu vroiam sa votez este inacceptabil sa vad cum mister Fituica obstructioneaza votul din diaspora pe fata...merg la vot si votez anti bolsevicul securisto-plagiator Victor Viorel Poantex
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Sa dea Domnu ca dupa aceste alegeri sa fie mai bine pentru toata lumea: si pentru saraci, si pentru baroni... Nu mi-a placut deloc campania aceasta electorala: s-au atacat unii pe altii, in special finalistii. Urma si urna alege. Sa vedem cum o vom duce in 14 iulie 2015.
Raspunde

@ PSD-ei

Acum 9 ani

Dragi P(onta)S(irbu)D(aciana)-ei Am gasit pe un site national o scrisoare a unui sibian care simt ca ma reprezinta, asa ca mi-am permis sa o transpun aici cu ghilimelele de rigoare: \"Draga Luminita, sa stii ca nu toti ardelenii sunt suparati pe olteni sau moldoveni. Eu sunt Sibian, pe deasupra si maghiar si pot sa spun cu ca nu sunt suparat, deoarece chiar cunosc o gramada de olteni sau moldoveni care voteaza cu Johannis, iar daca nu voteaza cu el sa nu uitam ca partea cea mai buna a democratiei este aceea ca avem dreptul sa simpatizam liber cu cine dorim. Zilele trecute citeam un articol cu raspunsul fiului lui Ion Ratiu catre Victor Ponta ,iar singurul lucru care mi-a ramas in minre si care mi-a placut foarte mult este acest citat (sper sa nu gresesc). Ion Ratiu spune “Am sa lupt pana la ultima picatura de sange pentru ca tu sa ai dreptul de a nu fi de acord cu mine” Respect. Doamne Ajuta.\" Bravo si jos palaria ! acestui cetatean, asta ar trebui sa fie si atitudinea voastra, insa sunteti prea orbiti de ura si ahtiati dupa kilul de zahar, ca sa mai aveti idee ce inseamna respectarea opiniei. Rusine tuturor care aveti doar venin in vine !!!!
Raspunde

@13

Acum 9 ani

este citat de voltaire preluat de ratiu...in rest idem, jos ponta
Raspunde

Toata lumea la vot

Acum 9 ani

Daca mergeti la vot nu va pot psd-eii frauda votul. Hai Iohannis pentru Romania
Raspunde

straser

Acum 9 ani

bai ala de 10 s-au tu ,dute la munca nu pe net si vezi ca ste plin de santiere in sibiu ,ba bolsevictinar de ce crezi ca au venit aia de la vale in sibiu de s-a dublat populatia de bine ce lea fost ,ba au facuto urmind exemplu la aia 5 000 000 din diaspora pe care nu vreti sa-i lasati s-a voteze ,s-au nu vezi ce categori de oameni va voteaza ,oameni care nu mai spera nimic de la viata traiesc in cea mai crunta saracie ,inca nu stiu cum se traieste in europa civilizata ,si ala din virfu dealului are asfalt si utilitati ,aici de unde va luati votu si ii duceti incolonati la vot se traieste ca acum 300 de ani ,ba tu crd ca ai venit mai tirziu in sibiu ,bine ca nu a ajuns stapinu tau primar in 2000 ca dupa catasrofa lasata de condurat era bomboana de pe coliva ,bas lasa orgolile ca in cabina nu te vede cindrea si fa cew a facut al vostru copy -paste [ponta ]in 2009 voteaza JOHANNIS ,si cind iesi de la urne te faci ca il injuri si sudui la el ca uite din cele 800 de strazi de pamint lasate cadou de comunisti si condurat a reusit de a modernizat vreo 750 ,ce sai faci daca orasu tot creste apar noi strazi ,s-au nu ai observat ca ne invecinam cu ,ocna ,vestem ,cristian ,sura mica ,rasinari etc ,orasu creste ,si cre ca sti de ce creste ,ceva functioneaza bine ,raspunsu datil singur
Raspunde

razvan

Acum 9 ani

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa!Asiguram din start contract legal!Deja sau facut primele plati!Multi oameni s-au convins e rindul dumneavoastra acum!NU este MLM!NU este joc piramidal!Cistigurile sunt garantate!*** care vor sa cistige cel putin 300 dolari lunar,cu o munca usoara de 3 ore pe zi!Pentru a va oferii detalii trimiteti textul \"Info\" la adresa de email:[email protected]
Raspunde

roman destept

Acum 9 ani

Desteaptate Romane...Ma intreb daca noi, romanii, o sa ne lasam inselati de aceasta \"parasuta politica\", in speta, \"d-l\" Plagiator PONTA, regele hotilor, nesimtitilor, mincinosilor si impostorilor. Ne-am saturat de prezenta lui \"puturoasa\" din viata publica, mai ales ca este sustinut de PSD, partidul nr.1 cand vorbim de hotie si ticalosie in Romania. Votati cu Johannis! Numai permiteti iliestilor sa si bata joc de voi
Raspunde

tzeapa olteneasca

Acum 9 ani

priviti ardeleni cu va dau oltenii tezpe cu psd la alegeri. ***www.gandul.info/stiri/operatiunea-aranjare-votului-duminica-incognito-gandul-printre-primarii-psd-pai-aia-suplimentara-au-venit-singuri-vin-singuri-vreau-duminica-150-prezenta-vot-da-pachetele-dupa-13552817
Raspunde

@18-roman prost

Acum 9 ani

~Numai~ nu se scrie legat ci asa ~nu mai permiteti~esti si prost si agramat si ce e mai grav votezi cu un sas mediocru si hotoman,vai de tine ,prostane!
Raspunde

Georg:__VIDEO: Olteanca in Sibiu:_PONTA –i OM BUN

Acum 9 ani

VIDEO:__Olteanca in Sibiu:_PONTA –i OM BUN:___ https://www.youtube.com/watch?v=tgh7MV8CI-w&html5=1&hd=1
Raspunde

Georg:_PUSCARIASII & PONTA

Acum 9 ani

Victor Ponta a castigat cele mai multe voturi in 92 dintre cele 99 de sectii de votare la care si-au exprimat optiunea detinutii din PENITENCIARE si cei din centre educative ale Administratiei Nationale ale Penitenciarelor.____ ***www.hotnews.ro/stiri-politic-18516060-cine-castigat-primul-tur-alegerilor-prezidentiale-cele-99-sectii-unde-fost-arondate-penitenciarele-cine-votat-puscariasii.htm
Raspunde

Georg__TIGANII & PONTA

Acum 9 ani

TIGANII: - Votam Ponta pentru ca e ROMÂN____ ***www.turnulsfatului.ro/27959/petru-duca-presedintele-partidei-romilor:-votam-ponta-pentru-ca-e-roman.html
Raspunde

andrei3

Acum 9 ani

mergetila vot,nu uitati cine vo taiat pensii salarii si vo mintit ,nu uiotati raluca turcan-paula vass-boc-blaga-etc toti TRANSFORMATI in pnlisti CURATI
Raspunde

adevar

Acum 9 ani

Votai cu ponta sa mearga hotia mai departe.este singura sansa sa dezmembreze romania.sa dea gratiere lui voiculescu sa scoata puscariasii afara.lasati sa distruga totul. .alegeti ponta sa traiasca bine coruptii popii si tziganii. Este singura sansa sa puteti traii in transilvania libera.doar ponta poate dezbina romania.
Raspunde

@18

Acum 9 ani

Merci pentru link.foarte interesant cum fraudeaza oltenii. LA mai mare cu Pinocchio. Va meritati soarta ...Traiasca romanika in mizerie cu asistatii social... Hai ponta hai cindrea hai Coruptia.
Raspunde

Georg: __Ponta: IMNUL (VIDEO 720p)

Acum 9 ani

Ponta: IMNUL (VIDEO 720p)____ https://www.youtube.com/watch?v=Pa3Ca_fMoKM&html5=1&hd=1
Raspunde

Georg:_ SIBIU :EROII REVOLUTIEI

Acum 9 ani

Cititi MARE Lista din Piata Mare (Foto)____ ***upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/51/Sibiu_-_Piata_Mare_-_1989_memorial.jpg
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Romanii din Munchen si Londra s-au asezat la coada inca de sambata seara, cu periutele la ei, pentru a putea vota duminica___ (de V.M. HotNews.ro Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, 22:40)___ Romanii din Germania s-au asezat inca de sambata seara la coada in fata sectiei de votare din Munchen, pentru a putea vota duminica in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit unei fotografii postate pe Facebook si transmise pe adresa redactiei. Si la Londra, la sectia de votare de la ICR, primii romani s-au asezat la coada inca de sambata, dupa cum arata un clip video urcat pe YouTube.____ \"La Muenchen deja se asteapta deschiderea sectiei de votare... oamenii astia or venit cu periuta de dinti la ei si stau la coada sa voteze cum stateau parintii lor in comunism la carne, lapte si paine. FELICITARI OAMENI BUNI !!!\", este mesajul ce insoteste fotografia distribuita pe Facebook.___ Romani la coada la vot inca de sambata la ICR Londra: (Video)___ La Paris, in fata Ambasadei Romaniei au fost depuse flori si lumanari, cu mesajul \"Constitutia, odihneasca-se in pace\". ____ ***www.hotnews.ro/stiri-esential-18568677-romanii-din-munchen-asezat-coada-inca-sambata-seara-pentru-putea-vota-duminica.htm
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus