Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Johann Strauss Ensemble vesteste din nou Craciunul la Sibiu. Cu un concert de exceptie

A devenit o tradiție ca orice Crăciun sibian să fie vestit, cu câteva zile înainte, de vienezii de la Johann Strauss Ensemble. Celebra orchestră condusă de Russel McGregor, totodată dirijor al Orchestrei Palatului Schönbrunn din Viena, va concerta la Sibiu în seara zilei de vineri, 19 decembrie.
 
”Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și cu siguranță voi continua să-l recomand oamenilor ca obiectiv turistic. Din punctul meu de vedere Sibiul s-a schimbat într-un mod pozitiv în ultimii cinci ani. Întreaga atmosferă din oraș este una vibrantă, energică, aș spune că Sibiul are propriul lui stil. De fiecare dată când am cântat aici am găsit un public foarte receptiv la concertele noastre și sperăm ca asta să nu se schimbe niciodată”, spunea anul trecut Russel McGregor, cel care îi conduce pe instrumentiștii vienezi.
Concertul acestora va avea loc la Sala Thalia din Sibiu, cu începere de la ora 19:00. Biletele sunt puse în vânzare de luni, 17 noiembrie, la Agenția teatrală de pe strada Nicolae Bălcescu și la sediul redacției Turnul Sfatului (strada Avram Iancu, nr. 1-3, apartament 10, telefon 0369 427 874). Prețul unui bilet este de 50, 70 și 100 de lei, în funcție de locul ales în Sala Thalia. Pentru elevi, studenți și pensionari este acordată o reducere de 50%, în limita locurilor disponibile.
Johann Strauss Ensemble sunt ultra-cunoscuți pentru repertoriul care acoperă vaste părți din operele compozitorilor romantici, baroci și așa mai departe. Iar numai cine nu a participat la un astfel de concert nu își poate închipui fiorul dulce-amețitor al momentelor în care Johann Strauss fiul este urmat, în timpul concertelor, de ”O, ce veste minunată!”.
 
Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Hotelul Hilton Sibiu, Flaro, Print Atu, Tondach, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Curios...

Acum 8 ani

daca evenimentul e finantat,voi de ce luati bani pe bilete?
Raspunde

DENISA

Acum 8 ani

-
Raspunde

mariana

Acum 8 ani

Este nesanatos la coap,ii lipseste cateva doage.
Raspunde

@Curios

Acum 7 ani

Ca sa poti lua bilet cu 50 de lei nu cu 150.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus