Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Chris Hemsworth a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata

Actorul australian Chris Hemsworth a fost desemnat, marţi, cel mai sexy bărbat în viaţă, de revista americană People, într-o transmisiune în direct în timpul emisiunii "Jimmy Kimmel Live", difuzate de postul de televiziune ABC și citată de Mediafax.

Chris Hemsworth, în vârstă de 31 de ani, apărut marţi seara în direct la TV, prin intermediul mesageriei video online Skype, îmbrăcat într-un tricou larg, cu chipul şi vocea distorsionate, răspunzând la întrebările publicului din studioul emisiunii "Jimmy Kimmel Live" de la postul american ABC, care încerca să-i afle identitatea. Spectatorii au vrut să ştie vârsta, dacă este singur sau are o iubită sau dacă este actor.

Actorul, care a jucat în filmele "Thor", "Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World" şi "Răzbunătorii/ The Avengers", a făcut o serie de gesturi înspre chipul său şi a mulţumit părinţilor săi că "au pus toate astea la un loc", după ce a fost identificat de un membru al publicului, iar imaginea sa a fost dezvăluită.

Chris Hemsworth a mulţumit, ironic, "tuturor celorlalţi bărbaţi inteligenţi, pentru că asta (titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă, n.r.) se bazează pe un test de inteligenţă, nu doar pe aspectul fizic".

Titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă a fost acordat pentru prima dată în 1985, într-un articol despre actorul australian Mel Gibson. Deţinătorii acestui titlu au fost aleşi, de-a lungul timpului, din toate grupele de vârstă, John F. Kennedy Jr. având 29 de ani, în 1988, când a primit titlul, iar Sean Connery având 59 de ani, în 1989.

Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt şi Richard Gere au fost fiecare desemnaţi de câte două ori drept "cel mai sexy bărbat în viaţă". Anul trecut, revista People a acordat titlul cântăreţului Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, unul dintre puţinii deţinători ai distincţiei care nu este actor.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Ovidiu

Acum 9 ani

Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email:[email protected]
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

Revista americană People probabil ca nu-l cunoasre (inca?) pe dl. Iohannis....
Raspunde

Munca la domiciliu

Acum 9 ani

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand “info” la adresa de mail: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus