Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
28°C

150 de colindatori vor deschide ,,Festivalul National al Datinilor si Obiceiurilor"

,,Festivalul Naţional al Datinilor şi Obiceiurilor” este evenimentul prin care C.N.M. ASTRA întâmpină şi anul acesta sărbătorile de iarnă. Festivalul, ajuns la ediţia a VIII-a, este organizat anul acesta în cadrul Târgului de Crăciun printr-un parteneriat cu Asociaţia Events For Tourism.

Festivalul va fi deschis în 29 noiembrie, la ora 15:00, când în Piaţa Mare 150 de colindători din Alba şi Sibiu vor urca pe scena pentru a vesti Naşterea Domnului.

În cadrul ,,Festivalului Naţional al Datinilor şi Obiceiurilor” vor participa Ansamblul Folcloric din comuna Cut, judeţul Alba, Corul Camerata Vocalis din Avrig, Grupul Vocal din Alămor şi Reuniunea Română de Cântări din Sălişte. Programul va fi completat de un grup de colindători ai Palatului Copiilor din Sibiu şi apoi cu un moment deosebit susţinut de copiii Centrului cu Profil Ocupaţional pentru persoane cu dizabilităţi mentale „Diakoniewerk”, filiala Sibiu. Aceştia vor dedica momentul artistic ,,Zilei internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi” (celebrată în 3 decembrie).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

f

Acum 9 ani

f
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus