Duminică,
21.07.2024
Partial Noros
Acum
24°C

FOTO. Balul de caritate LIONS BRUKENTHAL- aproape 10 mii de euro stransi in cateva ore

Cei  peste trei sute de invitați ai balului de caritate organizat vineri seara de Lions Club Brukenthal au donat aproape 10 mii de euro pentru programele sociale ale organizației. 
 
"Este o sumă considerabilă pentru care  mulțumim celor care ne-au fost alături și care sumă vă asigurăm că se va întoarce în comunitatea pe care o servim", a spus președintele Lions Club Brukenthal, Cosmin Balcu.
 
Lions Club Brukenthal a adoptat de șase ani grădinițele din Metiș, Retiș și Chirpăr unde periodic donează rechizite, unde medici specializați se asigură că cei mici nu au probleme de vedere sau le tratează dacă le constată și unde împreună cu un club Lions din Elveția au donat un TIR întreg cu mobilier. În plus, Lions Club Brukenthal este susținător al Asociației Nevăzătorilor din Sibiu și din acest motiv Vodafone și Asociatia Cheile Burgului au donat fiecare câte un laptop performant, cu ocazia balului, pentru tinerii cu deficiențe de vedere din Asociație.
 
Președintele Asociației Nevăzătorilor din Sibiu, Radu Ghizasan, le-a prezentat vineri pe Larisa Nechita și pe Elena Baduț care, în ciuda deficiențelor de vedere  au urmat cursurile facultăților, folosesc computerul sau au urcat pe scenele țării fiind, astfel, modele pentru tineri.
 
"Colegii noștri medici, în special colegii oftalmologi  Adriana Stănilă și Ani Ionuș  ne-au demonstrat  în interiorul clubului că putem schimba viața unor tineri care promit și ne bucurăm când, la rândul nostru, putem să arătăm invițatilor astfel de modele", a mai spus Cosmin Balcu.
 
Clubul sibian a înființat în urmă cu câțiva ani o structură școlară dedicată copiilor cu deficiențe de vedere pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să meargă la Cluj pentru a studia.
 
"Lions Brukenthal  este, de asemenea, susținător al Căminului pentru persoane vârstnice de pe strada G. Coșbuc din Sibiu și, împreună cu Rotary Club Sibiu, al Liceului de Artă ", a spus Răzvan Marcu, unul dintre membri fondatori Lions Club Brukenthal Sibiu.
 
Balul de caritate este cea mai importantă acțiune de strângere de fonduri a Lions Club Brukenthal și probabil de aceea eforturile pentru reușita ei au fost pe măsură. Organizatorii au pregătit un program artistic antrenant, o tombolă cu premii considerabile (de la televizoare și tablete, până la excursii în străinatate) și o licitație de tablouri realizate de liceeni de la Arte și de copiii de la Centrul pentru Educație Incluzivă nr.2 Sibiu și au reușit să aibă alături  reprezentanți ai cluburilor partenere  din Franța și Italia precum și pe guvernatorul Lions în România, Marius Popa.
 
foto Lions Club Brukenthal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

15 comentarii

Clubul Masonilor

Acum 9 ani

masoni adunati
Raspunde

666

Acum 9 ani

O sleahta de francmasoni jegosi mascati de gesturi caritabile penibile!
Raspunde

Misu

Acum 9 ani

300 de invitati s-au scremut pentru 10 mii de euro? Mama cati \"lei\"!..
Raspunde

Misu

Acum 9 ani

33 euro de persoana?
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Ei sunt in anticamera masoneriei! In Lions si Rotary club sunt toate oersoanele cu functii si cu bani din oras.. Exista si Lions pt. femei, cu doamnele Manta-Clemens si Adriana Cazan printre lidere...
Raspunde

Misu

Acum 9 ani

Balcu o fi fost prima data comandant la pompieri sau presedinte la leutzi?
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

De ce sunteti rai? Intamplator am fost si eu la acel bal. Nici fitosenii nici altceva. Daca sunteti buni dati si voi macar 33 euro fiecare si copiii cate sunt hipoacuzici vor fi un pic mai fericiti. Ganditi inainte sa scrieti rautati.
Raspunde

dinu paturica

Acum 9 ani

O adunatura de ciocoi.......30 de euro de persoana ...niste tarani
Raspunde

yup

Acum 9 ani

30 euro de persoana? Ăsta e caritate? Și o masa la un restaurant cosa mai mult. Puteau sa doneze și niște brânză șmecherii ăsta din sibiu
Raspunde

cazano

Acum 9 ani

cazan masonu, mascariciul numarul 1, ti-ai uitat receptoru si sortzu acasa ba cacanare. radiocacamas pe tine de excroc.
Raspunde

@11

Acum 9 ani

masonu de cazan si0a uitat acas si ghiulurile de cocalar smecher...hi hi hi ...ce adunatura de prostalai si hoti...la cat au furat astia trebuiau sa doneze 10 000 de euroi de unu\'!!
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Amuzant cati prosti paranoici pe aici. Daca tot va dati voi mari aruncatori de bani, ca cei din sudul tarii, stiti voi, aia mai inchisi la culoare care au \'valuare\', de ce nu dati si voi un 30 de euro pentru o cauza? Orice cauza.
Raspunde

@13

Acum 9 ani

De unde stii ca nu dam?
Raspunde

me

Acum 9 ani

Cine nu știe ce inseamna sa isi roada unghile! Nu toti au poziții bani si mai stiu eu ce ganditi voi...acest gest de bun simț a avut loc aici, din dorinta de a ajuta si nu de a se face publicitate! Deci, cei care nu au habar sa nu isi dea cu presupusul ca nu ar da nici 33 de euro, cat spuneti, ca donatie ptr cei aflați in necaz! Bine ca va simtiti școliți si etici doar in fata tastaturii ...cu ghilimelele de rigoare! :D
Raspunde

me

Acum 9 ani

Cine nu știe ce inseamna, sa isi roada unghiile! Nu toti au poziții, bani si mai stiu eu ce ganditi voi...acest gest de bun simț a avut loc aici, din dorinta de a ajuta si nu de a se face publicitate! Deci, cei care nu au habar, sa nu isi dea cu presupusul, ca dupa modul de exprimare nu ar da nici 33 de euro, cat spuneti, ca donatie ptr cei aflați in necaz! Bine ca va simtiti școliți si etici doar in fata tastaturii ...cu ghilimelele de rigoare! :D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus