Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Trei victorii din trei, obiectivul echipei HC Sibiu pentru ultimele trei etape ale turului. HCM Fagaras este primul hop pentru sibieni

Trupa antrenată de Matei Damian și Ştefan Nicolae, HC Sibiu, mai are de disputat trei partide din turul sezonului 2014/2015 al Diviziei A - seria B. Principalul scop al sibienilor este de a cuceri toate cele nouă puncte puse ȋn joc, ȋn ultimele trei etape.

"Ne propunem un maximum de puncte din ultimele trei jocuri. Dar suntem foarte realiști că pentru a reuși asta trebuie să jucăm foarte bine, niciun joc nu este câștigat dinainte, indiferent de adversarul pe care-l ȋntâlnești", au declarat oficialii clubului sibian.

Primul hop este partida din deplasare cu HCM Făgăraș, din acest weekend, formație ce traversează o perioadă ascendentă, au patru victorii ȋn ultimele patru etape, după ce le-au ȋnvins rând pe rând pe HC Rom Cri Brașov, CH CSU Poli Timișoara, HCM Sighișoara, UNIT Alba Iulia.

HC Sibiu vine după o victorie chinuită pe teren propriu, ȋmpotriva formației HC Rom Cri Brașov, pe care a ȋnvins-o cu scorul de 30-27 (15-14). Ȋn vreme ce oaspeții de la HCM Făgăraș s-au distrat ȋn compania celor de la UNIT Alba Iulia, partidă ȋncheiată cu o victorie categorică a Făgărașului, 39 la 23.

"Jocul cu Făgăraș va fi dificil, ei joacă foarte bine la ei acasă, au ȋnceput campionatul mai greu, au avut ceva probleme, acum sunt ȋn creștere. La noi e invers, am ȋnceput foarte bine turul de campionat și acum trecem printr-o perioadă mai grea, am avut o serie de jocuri grele, trecem printr-o scădere de formă. S-a vazut și ȋn jocul de sâmbătă, un meci pe care l-am câștigat foarte greu cu o echipă modestă. Sperăm ȋnsă să câștigam pentru prima dată ȋn fața echipei din Făgăraș. Asta ne propunem, o să facem tot posibilul ca să reușim acest lucru", susțin reprezentanții HC Sibiu.

Cele două echipe dispun de aceeași linie de clasament, șase victorii și patru ȋnfrângeri, ȋnsă HC Sibiu se află cu o poziție ȋn față făgărășenilor (locul șase), ȋn urma depunctării cu trei puncte a acestora. Motivul penalizării fiind neprezentarea echipei la partida cu CSM Oradea.   

Partida dintre HCM Făgăraș și HC Sibiu va avea loc sâmbătă, 29 noiembrie 2014, ȋncepând cu ora 11:00, ȋn sala de sport a Colegiului Național "Radu Negru" din Făgăraș.

Sursă foto: pagina de Facebook Handbal Club Sibiu

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus