Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

FC Interstar si ACS Alma se lupta pentru calificarea la faza finala a turneelor “Gheorghe Ola" si “Gheorghe Ene"

FC Interstar şi ACS Alma vor reprezenta Sibiul la turneele zonale “Gheorghe Ola” şi “Gheorghe Ene”, ce vor avea loc la Braşov, între 5-6 decembrie 2014, şi care vor desemna echipele calificate la faza finală a celor două competiţii. ACS Alma va juca la turneul “Gheorghe Ola”, rezervat jucătorilor născuţi în anul 2005, acolo unde va da piept cu formaţiile FC Braşov, AS Toni Doboş şi CSO Cugir, pentru a câştiga un bilet la turneul final al competiţiei. Clubul pregătit de Iulian Merintean se va deplasa cu un lot format din: Mihai Ban, Andreas Bloanca, Silviu Capotă, Mario Dinu, Victor Henegar, Eduard Lăzăroiu, Sebastian Oprean, Andrei Oprişor, Andrei Popa, Tudor Şoaită, Răzvan Stănuş şi Alex Vlad.

Potrivit site-ului oficial al FRF, puştii de la Alma vor disputa meciurile dupa cum urmează:


ACS Alma Sibiu – FC Braşov (5 decembrie, ora 10:00)
ACS Alma Sibiu – CSO Cugir (5 decembrie, ora 16:00)
ACS Alma Sibiu – AS Toni Doboş (6 decembrie, ora 11:00)

O altă formaţie ce va reprezenta Sibiul este FC Interstar, care va evolua la turneul zonal al Memorialului “Gheorghe Ene”, competiţie organizată de FRF la nivel naţional pentru copiii născuţi în anul 2006. Trupa antrenată de Daniel Murăşan va înfrunta echipele FC Braşov, Inizio Bucureşti şi Navobi Alba Iulia, pentru calificarea în faza finală a turneului.

"Sunt echipe deosebit de bune calificate la turneele zonale. Noi vom întâlni două dintre cele mai bune echipe calificate în această fază. Nu plecăm ca favoriţi, însă nu vom pleca capul şi nu ne vom preda, ne vom bate pentru fiecare punct .Suntem conştienţi că meciurile vor fi deosebit de grele, dar până la fluierul final al arbitrului orice se poate întâmpla", a declarat Daniel Murăşan.

Programul Interstarului, conform FRF, este următorul:


5 decembrie, ora 13:00:  FC Brasov - FC Interstar
5 decembrie, ora 18:00: Inizio Bucuresti - FC Interstar
6 decembrie, ora 12:00: FC Interstar - Navobi Alba Iulia

Prima formaţie clasată, atât de la turneul zonal “Gheorghe Ola”, cât şi la “Gheorghe Ene”, se va califica în finala pe ţară, loc unde se vor confrunta cele mai bune opt echipe la nivel juvenil din România. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus