Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

“Spartanul" Izidor si Alice Ardelean si-au trimis adversarii in lumea viselor de “Noaptea Catanelor Negre"

Izidor Bunea şi Alice Ardelean au reprezentat cu cinste clubul Kudokai Atlassib Sibiu la gala “Noaptea Cătanelor Negre”, disputată sâmbăta trecută, la Năsăud. Ambii luptători antrenaţi de către Adrian Mihai nu le-au dat nicio şansă adversarilor, trimiţându-i în lumea viselor.  “Spartanul” Izidor Bunea  l-a întâlnit pe Mihai Drăgan, un năsăudean bine cotat, care evolua în faţa propriilor fani. Însă luptătorulului de la Kudokai nici că i-a păsat de acest aspect şi i-a administrat năsăudeanului o lovitură devastatoare în repriza a doua, care l-a trimis în lumea viselor timp de câteva secunde. Meciul câştigat de Izidor s-a disputat pe reguli de kick-boxing.

“A fost un meci greu, cu un adversar foarte puternic, dar am avut o tactică bine stabilită de staff-ul meu şi aceasta a dat roade într-un final, venind şi KO-ul. Cel mai mult m-a mulţumit faptul că, deşi publicul m-a huiduit când am intrat în ring, toată sala m-a aplaudat când am terminat meciul”, a spus Izidor Bunea, pentru Turnul Sfatului.

Un alt meci remarcabil a făcut şi Alice Ardelean, care a luptat însă pe reguli de MMA, împotriva  Roxanei Crişan, sportivă legitimată la Metalbox Arad. Luptatoarea de la Kudokai Atlassib Sibiu şi-a demolat oponenta chiar în prima repriză, printr-un “ground and pound” de excepţie.

“Am mai avut un meci cu ea. Este o fată puternică din punct de vedere fizic şi destul de tehnică. Prima partidă cu ea am avut-o la Craiova, în cadrul galei RXF, unde am învins printr-o decizie controversată. În prima repriză i-am făcut o tehnică articulară pe braţ, dar nu a renunţat, însă acum am câştigat fără drept de apel”, a declarat Alice Ardelean.

La gala de la Năsăud au mai evoluat şi Andrei Vasinca şi Ioan Vrânceanu, tot de la Kudokai Atlassib Sibiu, însă ambii luptători au fost învinşi. Vasinca Andrei a pierdut la puncte cu Flavius Poruţiu (MMA Transilvania), în vreme ce Ioan Vrânceanu a fost învins prin KO de către Andrei Pisari (Tengu Cluj).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus