Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Topul 10 al celor mai buni sportivi ai anului 2014 din judetul Sibiu. Atleta Andreea Necsoiu a fost desemnata sportiva anului

Inspectoratul Școlar Judeţean a întocmit ierarhia celor mai buni sportivi ai judeţului Sibiu din şcolile sportive, pe anul 2014. Clasamentul a fost realizat după coeficientul de ierarhizare, înmulţit cu punctele obţinute ca urmare a performanţelor reuşite, ţinându-se cont de nivelul valoric al competiţiilor. Astfel că cea mai bună sportivă a anului 2014 a fost desemnată atleta de la CSȘ Șoimii, Andreea Necşoiu, care a făcut cel mai bun sezon din carieră, presărat cu două medalii la Balcaniadă şi alte şase medalii naţionale la aruncarea suliţei, la care se adaugă recordul naţional de 50,89 de metri, stabilit în luna mai. Dacă anul trecut s-a clasat pe locul al zecelea, Andreea Necşoiu a dat lovitura. Cu un total de  46 de puncte a ajuns pe primul loc în top 10 sportivi  din judeţul Sibiu.

“Acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine, deoarece îmi oferă o mulţumire sufletească şi îmi dă putere de a munci mai mult, de a mă autodepăşi. Pot spune că reprezintă încununarea muncii mele. Să fiu desemnată cea mai bună sportivă îmi alimentează şi mai mult acea dorinţă de a ajunge la cel mai înalt nivel. Vreau să le mulţumesc pe această cale atât antrenorilor mei, Petru Manu şi Ligia Cuciorovschi, cât şi profesorilor de la Liceul Teoretic <>, care m-au înţeles şi m-au sprijinit în a face performanţă. De asemenea, în 2015 îmi propun să mă clasez printre primele şase locuri la Campionatele Europene de juniori 1, cu rezultate de 52-54 de metri. Dar şi să câştig Campionatul Balcanic, titlurile de campioană naţională la juniori 1 şi tineret, cât şi să fiu în primele trei la CN de seniori”, a declarat sportiva, pentru Turnul Sfatului.

Necşoiu este urmată în clasament de o altă atletă, Iulia Zudor (33 puncte), de la CSŞ Mediaş, sportivă pregătită de profesorul Vasile Hermann. Pe poziţia a treia se situează Cristina Zdrenghea (CSŞ Sibiu, patinaj viteză), o sportivă pregătită de prof. Cristina Andrei. Locul patru este deţinut de Cristina Costache de la CSŞ Sibiu  (sărituri în apă), cu 29 de puncte, care este pregătită de prof. Ioan Badiu, fiind la egalitate de puncte cu Diana Cucerzan (26 puncte). Judoka Elena Constantin ocupă poziţia  a şasea, cu 23 de puncte. Aceasta este pregătită de prof. Ovidiu Ionaş şi e legitimată la CSŞ Şoimii.

Atleta Raluca Oprica (CSŞ Şoimii), antrenată de prof. Adrian Toma, se situează pe locul şapte, contabilizând 20 de puncte. Andrei Şerbu, de la patinaj viteză, legitimat la CSŞ Sibiu, este al optulea, cu 18 puncte. Şerbu este îndrumat de prof. Cristina Andrei. Ultimii doi clasaţi sunt Dan Traian Aldea (culturism), avându-l antrenor pe profesorul Ioan Curtean, a acumulat 16 puncte, şi Andreea Bejan (atletism, CSŞ Şoimii), pregătită de profesorul Adrian Toma, cea care a primit 14 puncte.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

eugen

Acum 7 ani

Diana Cucerzan de la ........ antrenata de......?
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

dan traian aldea? lol ratatul ala?!? WTF (cine il cunoaste, stie...)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus