Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Marian Ralea il aduce pe Mos Craciun la Teatrul Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu și Fundația „Abracadabra” prezintă spectacolul „Darul lui Moș Crăciun”.

Decembrie este o luna poveştilor cu personaje fabuloase, care an de an, reiterează tradiţiile legate de un eveniment esenţial în civilizaţia omenirii: Crăciunul, sărbătoarea începutului, a naşterii, a copilăriei şi prin urmare, a bucuriei. Spectacolul de la Sibiu suprinde atmosfera de sărbătoare a lunii decembrie şi cuprinde poveştile „Darul Sfântului Nicolae”, „Povestea Brăduţului” și „Povestea Naşterii Pruncului Iisus”.

„În ajunul sărbătorii Naşterii lui Iisus vă invităm să stăm împreună, copii mari şi copii mici, la gura sobei şi să depănăm poveşti de Crăciun”, a declarat Marian Râlea la sosirea în Sibiu.

”Magicianul Marian Râlea se află pentru prima dată la Teatrul „Gong” din Sibiu și își propune să aducă bucuria și magia poveștilor de iarnă într-un spectacol interactiv cu surprize pentru copii. Bradul impodobit, darurile, casa luminată de strălucirea steluţelor, toate bucuriile specifice lunii decembrie creează o atmosferă fericită pentru cei mici şi care le aminteşte celor mari de vremea copilariei şi de Moş Crăciun”, spun reprezentanții teatrului Gong.

Alături de Magician vor mai urca pe scenă actorii Raluca Pavel, Adrian Prohaska, Nicolae Suciu, Doriana Tăut, Alexandru Verzescu și Vlad Laurențiu. Această producție a fost creată în cadrul proiectului Magic Show Fest pentru a marca 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu.

Spectacolul va avea trei reprezentații speciale în 10 și 11 decembrie, de la ora 11:00, și respectiv în 21 decembrie, de la ora 18:00. Toate biletele pentru reprezentațiile din data de 10 si 11 decembrie au fost deja epuizate, iar numărul locurilor pentru reprezentația din data de 21 decembrie sunt limitate. Prețul unui bilet este de 7 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus