Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Camera Deputatilor si-a fixat bugetul: 53,7 milioane euro. +1,6 mil. fata de anul trecut

Față de anul 2014, bugetul propus de Camera Deputaților pentru anul 2015 crește cu 3%. Din totalul de 236.645.000 lei, creșterea este de 1,6 milioane de lei. Instituția precizează că această creștere este cauzată de trei situaţii: corelarea salariilor personalului cu creşterea salariului minim pe economie, achitarea contravalorii publicării tuturor actelor oficiale emise de Camera Deputaţilor în Monitorul Oficial şi obligaţia de a plăti toate cotizaţiile către organismele internaţionale. "Creşterea de 3%, de la 229.252.000 lei pentru anul 2014, la 236.645.000 lei pentru anul 2015, a bugetului Camerei Deputaţilor este generată de trei situaţii. În primul rând, este vorba despre corelarea tuturor salariilor funcţionarilor publici şi a personalului contractual cu creşterea salariului minim pe economie. Un alt motiv al creşterii bugetului instituţiei constă în achitarea contravalorii publicării tuturor actelor oficiale emise de Camera Deputaţilor în Monitorul Oficial. Totodată, creşterea bugetului instituţiei este motivată şi de obligaţia Camerei Deputaţilor de a plăti, în anul 2015, toate cotizaţiile obligatorii către organismele internaţionale în care suntem reprezentaţi, pentru anul 2014 acestea fiind plătite de Senat", se arată într-un comunicat de presă remis luni Agerpres de Camera Deputaţilor. 
Proiectul de buget pe 2015 al Camerei Deputaţilor, în valoare de 236.645.000 lei, a fost aprobat luni de Biroul permanent, el urmând să intre în dezbaterea comisiilor de specialitate.
Sibiul este reprezentat în Parlament de către senatorii Ion Ariton, Sorin Ilieșiu, Nicolae Neagu și Viorel Arcaș și de deputații Ioan Tămâian, Raluca Turcan, Ioan Axente, Gheorghe Frăticiu, Gheorghe Roman, Mircea Cazan, Iacob Pușcaș și Ovidiu Ganț, ca reprezentant al minorității germane. 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

mariana mitru

Acum 6 ani

Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce *** \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

sorin

Acum 6 ani

Corect!Luam de la DNA ca prea rareste parlamentarii.
Raspunde

4N7nweryU

Acum 6 ani

They don't have to. The media just have to continue to rpeeat outdated and exploded nineteenth-century claims that should have been put to sleep by Sir William Ramsay. Just pay no attention to any actual research, and your little souls shall be free from care.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus