Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mos Craciun a venit la Sibiu cu avionul | Foto

Aproximativ 200 de copii din Sibiu l-au întâmpinat pe Moș Crăciun pe platforma terminalului Aeroportului Sibiu, unde înainte de prânz a aterizat cursa de la Dortmund. Moșul a ieșit din avion spre bucuria celor mici, care l-au condus în clădirea terminalului. ”Fericiți că a sosit, în sfârșit, l-au condus la căldura, lângă brad, i-au adus ceai și turtă dulce și l-au lăsat, doar puțin, să-și tragă sufletul. Și-au așteptat darul cuminți și au scotocit curioși prin pachete, s-au mai jucat în jurul bradului, apoi au plecat spre casă”, descriu cei de la Aeroportul sibian atmosfera de sărbătoare.
Momentul dedicat celor mici de către reprezentanții Aeroportului sibian a fost animat de tinerii actori ai Teatrului Vostru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

ponta

Acum 9 ani

no k a venit mosul din dortmund cu wizzairul unguresc....sau haladit rau romanii...ma mir k si mai pastreaza numele ...
Raspunde

somebody

Acum 9 ani

Am fost prezenta...n-au fost 200 de oameni nici macar daca luam in calcul catelu`, purcelu` etc. Iar Mosu`era un figurant care s-a urcat in avion dupa ce acesta a aterizat doar cat sa se costumeze si apoi a coborat, creand astfel impresia ca Mosu`a venit cu avionul... Doamne cat ne mai place sa inflorim...
Raspunde

mosu ca mosu,

Acum 9 ani

da ala imbracat in rosu cine-i? O fost la carnaval?
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

pentru ponta o venit mosu nemtesc din dortmund cu wizzul unguresc de budapesta la sibiu-hermanstat-nagyszeben in transilvania!!!!inca romaneasca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus