Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Asociatia Umanitara Alexandra Nanu a strans aproape 20.000 de lei pentru copiii mai putin norocosi

Zilele trecute s-a încheiat campania ”Credem în tine”, inițiată și dezvoltată de Asociația Umanitară Alexandra Nanu, iar rezultatele sunt notabile.

Din vânzarea biletelor și donațiile făcute s-a strâns suma de 19.137 lei, ”bani ce vor merge pentru sprijinirea  educației copiilor merituoși dar mai puțin norocoși decât noi, oferindu-le  astfel forța, curajul și pregătirea necesară realizării lor în viață”, spun reprezentanții asociației.

Campania s-a încheiat cu două spectacole de înaltă calitate artistică, apreciate de cei prezenți. Spectacolele au avut loc la Sala Thalia, în zilele de 12 și 14 decembrie, ultimul eveniment desfașurându-se cu casa închisă, biletele epuizându-se cu mai bine de o săptămână înainte.

”Am dorit ca acest eveniment să fie unul așteptat, de referință și constatăm că gala AUAN devine o tradiție pentru orașul nostru”, au mai transmis reprezentanții asociației.

Sufletul celor două spectacole a fost naistul Radu Nechifor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 260

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

alzara

Acum 9 ani

Fara cuvinte durerea familiei. Faptele parintilor, mai mult decat crestinesti in anonimatul lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus