Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Daruri de Craciun pentru beneficiarii Caminului de persoane varstnice de la Marpod

La Căminul de persoane vârstnice din Marpod, aparţinând Asociaţiei Cornelia şi Bobu, îşi trăiesc bătrâneţea 42 de persoane vârstnice. Poveştile bătrânilor din acest cămin sunt diferite, unii au venit aici de bunăvoie, alţii au fost aduşi aici de familiile lor. Sunt şi bătrâni care nu mai aveau niciun ajutor. Pe toţi îi leagă însă acelaşi lucru: singurătatea.

În apropierea Crăciunului reprezentanții PLR Sibiu a decis să le treacă pragul, să petreacă o după-amiază alături de ei și să le ofere câteva cadouri.

”Organizaţia PLR Sibiu se gândeşte şi la persoanele vârstnice şi aşa am ajuns și la Marpod. După acţiunea de la Centrul de copii Prichindelul, a venit şi rândul persoanelor vârstnice să beneficieze de o acţiune de ajutorare. Din dorința de a le aduce o rază de lumina şi bucurie în preajma sărbătorilor am venit aici și am încercat să le oferim sentimentul că nu sunt singuri şi uitaţi. Atât preşedintele PLR Sibiu, Gheorghe Gabriel cât şi membrii organizaţiei judeţene a PLR Sibiu, urează tuturor un Crăciun fericit alături de cei dragi”, au spus reprezentanții PLR Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

hop

Acum 9 ani

cine-i PLR?altii care se numesc politicieni !!!!de vor binele tarii....si pop. roman
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus